Badkar och handfat av kol av Splinter Works

badrumsmöbler svart badkar och handfat högblank modern

Splinter Works hade en stor hit med deras “Hängmatta” badkar, nu har Splinter Works utökat sin produktionskollektion till att omfatta ett fristående ett Badkar och handfat fördes ut på marknaden. Detta badkar imponerar med sin moderna design. Det finns också ett litet handfat för att matcha detta och i samma form. Båda produkterna lockar omedelbart din uppmärksamhet med sina svagt sluttande former och eleganta färg som är svåra att imitera. Om du tittar närmare på produkterna kommer du säkert att känna en oemotståndlig känsla av att vidröra dem också. Badkaret och handfatet är tillverkade av lackerad kolfiber.

Badkar och handfat med modern form

fristående badkar och handfat kolmaterial glanssvart

Här märker vi att många detaljer om badkaret “Hängmatta” från denna välkända tillverkare fungerade som källa för den nya modellen. Den lekfulla men ändå optimala formen på “hängmatta badkaret” har lett till det fristående formen på det nyaste fartyget, nämligen detta nya fristående badkar som kan placeras var som helst i alla rum i huset. Oberoende i utformningen av de två nya badrumsprodukterna, som består av ett badkar och ett handfat, är den främsta anledningen till att dessa projekt skiljer sig så mycket från alla andra badrumstillbehör.

Badkar och handfat – basen av badkaret i kol

svart karbon bas badkar parkett trä

Badkaret och handfatet är en ny teknik från Splinter Works. De har använt sina prestationer främst i tillverkningen av Formel 1 -bilar; nu går de mer exakt och skapar sina badrumsprodukter. Detta understryker deras uppmärksamhet på detaljer, det är det som krävs här för att göra mönstren. Kolfibermaterialet från vilket badkaret och handfatet är tillverkat är lätt (badkaret väger bara 14 kilo när det är tomt), men samtidigt otroligt stabilt. Det erbjuder komfort och säkerhet för varje användare som vill koppla av i ett sådant badkar.

Handfat med samma form som badkaret

modern design diskbänk splinter fungerar bas vit badrum

Handfat design för det moderna badrummet

design idé badrum handfat form uppvärmning modern

Moderna beslag för badkar och handfat

badrum badkar och handfat beslag bas kol design

Kolsänka på en vit botten

splinter works tvättställ högglanslack kolsvart

Handfat tack vare den blanka hytten med ett unikt utseende

handfat design kol badrumsmöbler piedestal vit

Badrumsidé från Splinter Works – badkar och handfat av lätt kolfiber

badkar och handfat kolfiber svart ljus design

Badkaret väger bara 14 kilo

badkar och handfat kolsvart elegant

En design av Splinter fungerar.