Badrumsdesign – 17 fantastiska idéer att bli kär i

stort badrumsbadkar i mitten av badrumsskåpet traditionellt

Badrummet används varje dag i varje hem. Att bestämma vad det perfekta utseendet på ditt badrum ska vara kan vara lite överväldigande ibland. Det spelar ingen roll om du har valt en traditionell variant Badrumsdesign letar du efter en modern stil eller lägger till en lyxig touch till ditt badrum, har vi idéer och tips för dig som du säkert kommer att hitta bra!

Badrumsdesign för trendsättare

design idé badrum modern svart vit badkar näbb

Om du vill att ditt badrum ska vara meningsfullt är den moderna stilen något för dig. Kännetecknas av fina linjer och lite eller ingen irriterande kitsch, den här moderna stilen använder svartvita färger och ser bra ut med bänkskivor i granit eller en fåfänga eller badkar i granit. Dessa fantastiska badrumsdesignidéer visar hur otroligt bra ett modernt badrum kan se ut i ditt hem.

Badrumsdesign av svart och vit marmor

marmor svart vit badrum design elegant modern lyx

Det svartvita färgschemat för dessa två badrum är också populärt med modern badrumsdesign. Det hänvisar till fina linjer och rumsliga arrangemang, en öppen, luftig atmosfär skapas i rummet.

Badrumsdesign med effektiv belysning

infälld badkar golvkonsol handfat tegel röd vägg

Såg du lamporna? De hjälper till att framhäva den moderna inredningen i dessa badrum. De är enkla men oförglömliga. Alla skulle älska att spendera lite tid i dessa två rum, eller hur?

Badrumsdesign för människor som gillar lyx

belysning badrumsdesign badkar moderna vita badrumsmattor

Om du älskar de finare sakerna i livet är chansen stor att du vill gå på lyx när det gäller badrumsdesign! Från belysning till handdukar, det här handlar om dyra föremål som utstrålar lyx. Här är några lyxiga mönster som tar andan ur dig. De stora LED -lamporna i den här badrumsdesignen är bara fantastiska! Det svarta golvbeläggningen, som leder till ett högre badkar, är ett riktigt blickfång och kontrastfärgerna vitt och svart krydrar hela badrummet!

Designa badrummet med röda accenter

lyxigt badrum svart vit röd accentkonsol plattor högblank marmor

De röda skåpen är de perfekta accenterna i en svartvitt badrumsdesign som den här. De gör ett stort intryck med denna lyxiga badrumsdesign. Det unika arrangemanget av funktionerna och de inbyggda lamporna ovanför duschen hjälper också till att göra denna stora inredning ännu mer rymlig.

Badrum i orientalisk stil

orientaliskt lyxigt badrum marmor guld stil badkar rund

Brännpunkten för denna magnifika badrumsdesign är det höga badkaret. De neutrala färgerna i detta badrum används avsiktligt, ögat glider till andra fina detaljer i rummet som golv och gardiner, som fungerar som vackra accenter.

Badrumsdesign för älskare av traditionell stil

lyxig badrumsdesign traditionellt badkar dusch badrumsskåp

Den traditionella stilen innehåller enkel elegans, klassiska former och lugna detaljer. Detta skapar komfort och avkoppling med varma, neutrala färger som har stått tidstestet. Skönheten i en sådan badrumsdesign ligger i detaljerna, du kan fånga designen genom äkta prakt och elegans. Här är några exempel på vackra badrum i traditionell stil som inte kan gå obemärkt förbi.

Lyxiga badrum i ljusa, neutrala färger

traditionell lyxdesign vit rund badkar hörngardin

De neutrala färgerna i denna badrumsdesign drar din uppmärksamhet till detaljerna i rummet, till exempel träfibrerna, de vackra plattorna, de obefläckade förvaringspanelerna och de eleganta armaturerna. Hela designkonceptet fungerar utmärkt tillsammans, så att du kan skapa den perfekta platsen för avkoppling.

Modern badrumsdesign gjord av grå, horisontella plattor

klinker grå dusch modernt badrum design belysning spegel

beige kakel badrum design dusch badkar

badrumsdesign modernt hörnbad wellness trä ljus

modernt badrum medelhavsplattor beige handfat tvättställ

marmor look lyx stil badrum idé möblering ljuskrona

industriell stil badrum design rör duschrum tegelvägg

minimalistisk design badrum badkar duschrum toalettbord

rustikt badrum badrum badkar glas duschkabin trä