Badrumsidéer – 15 imponerande mönster från Cerasa

Badrum idéer rund matta fåfänga rosa rund spegel belysning

För att möblera badrummet och alla andra rum i lägenheten perfekt är inspiration ofta nödvändig. Och eftersom vi skulle vilja hjälpa dig med denna svåra uppgift, har vi underbara och moderna Badrumsidéer sätt ihop för dig, som kommer från det italienska företaget Cerasa och trotsar elegans och lyx. Formerna när det gäller former och färger är mycket olika och lämnar inget övrigt att önska. Men se själv direkt. Det finns både mer hemtrevliga badrumsidéer, som vi känner dem från ett badrum, liksom de som påminner om ett hälsocenter och inbjuder dig att koppla av under en längre tid.

Badrumsidéer – röda skåp som blickfång i det minimalistiska badrummet

Badrumsidéer badrumsmöbler idéer garderob röd spegel

1. I det här exemplet på badrumsidéerna finns det två iögonfallande ögon. Å ena sidan finns badrumsskåpen i högglansrött. Å andra sidan, förstås, det sjunkna badkaret, som mer påminner om en pool. Båda i kombination med det vita högglansgolvet ger badrummet en modern atmosfär.

Badrumsidéer – vita väggar och garderober i bärfärg

Badrum idéer bär färg badrumsmöbler skåp vita väggar

2. Ett vitt badrum är också utmärkt för skåp i bärfärg. Så är det åtminstone i detta exempel på badrumsidéer. De blommiga prydnaderna som pryder konsolen och spegeln är också vackra. Dessutom finns det åter ett nedsänkt badkar.

Badrumsmöbler med träutseende – mer trendiga än någonsin

Badrumsidéer badrumsmöbler träoptikidéer

3. Om du föredrar träutseendet är denna variant perfekt för badrumsmöbler. Det kombinerar klassiskt trä med moderna former, så att ett varmt utseende garanteras. En lång, vacker matta leder till tvättområdet. Det stora fönstret ger också mycket ljus och ljusstyrka.

Badrumsidéer – vitt och gult skapar en charmig ensemble

Badrum idéer gul vit natursten plattor badkar fåfänga

4. Badrumsidéer – Här är skåpen gjorda av en kombination av vitt och en vänlig gul. Väggen pryds av stora, naturfärgade plattor som passar underbart med resten av interiören. Många moderna badrumsidéer, inklusive den här, inkluderar ett badkar som står mitt i rummet. Så om ett infällt badkar är för mycket av det goda för dig, är detta ett bra alternativ.

Badrumsidéer – Shaggy matta i sandfärg för en strandkänsla

Badrum idéer garderob trä ser shaggy matta

5. Ett golv som detta får dig att känna att du är på stranden. För att fortsätta naturtemat valdes skåp av trä i naturliga toner. Det gula badkaret och det stora fönstret skapar en accent.

Badrumsmöbler med blommotiv finns i

Badrum idéer rosa garderober vit byrå toalettbord

6. Badrumsidéer – Blommornas prydnader visas också i detta exempel. Kombinationen av vitt och vinrött högglansigt ser extremt elegant ut. Skåpens raka linjer bryts upp av en organiskt formad spegel och en böjd bordslampa.

Gör badrum utan fönster praktiskt

Badrumsidéer svart badrumsmöbler badkaridéer

7. Även ett badrum utan fönster kan vara mysigt och avkopplande. Beviset för detta är detta badrum, som i sin design påminner om ett hälsocenter. Anledningen till detta är de stora plattorna i trevliga naturtoner och naturligtvis det nedsänkta badkaret. Skapa helt enkelt din egen wellness -eftermiddag i ditt eget hem.

Ren minimalism – enkelt badrum med färg accenter

Badrumsdesign design minimalistisk stil väggskåp orange

8. Badrumsidéer – Se bara hur elegant en enkel design kan vara. En lång konsol, i slutet av vilken handfatet är, och en hylla för förvaring av vårdprodukter kan vara tillräckliga. Sedan finns det också ett lyxigt, nedsänkt badkar. Vad mer behöver du?

Badrumsdesign med färg – gul som accent

Badrumsidéer gul vägg rund spegelväggskåp

9. Du kan också krydda ett vitt badrum med fin väggfärg för att göra det varmare. I det här fallet valdes färgen gul som en accent, som också pryder badkaret. Den ädla konsolen och pallen är gjorda av mörkt, högglansigt trä. Ett annat iögonfallande är den stora, runda spegeln, som gör sminkning och frisyr till barns lek.

Badrumsidéer – stenvägg fångar ögat

Badrumsidéer rosa badrumsmöbler målningar mattan naturstenvägg

10. Badrumsidéer – En stenmur är den perfekta bakgrunden för lavendelkonsolen. Dessutom pryder badrummet en svart solstol, sidobord och matta. Lika effektivt: luta en stor tavla på väggen istället för att hänga upp den. Resultatet är väldigt snyggt.

Du hittar fler bra badrumsidéer nedan:

Modern badrumsdesign i vit färg

Badrumsidéer badrumsskåp vit spegel två

 Badrumsmöbler av trä skapar en mysig atmosfär

Badrum idéer trä skåp spegel set fåfänga bänkskåp

 Klassiska badrumsmöbler och tapeter

Badrum idéer lyxiga badrum design designmöbler

Badrumsidéer matta cirkulära motiv väggskåp gungstol

Badrum idéer fåfänga bänkskåp spegel överlägg

Alla badrumsmöbler är från Cerasa