Badrumskeramik i pastellfärger – sex italienska mönster inspirerade av naturen

badrumskeramik set design tre bänkskålar bottenskåp betong

Det moderna badrummet är enkelt men väldigt elegant – den minimalistiska trenden har en särskilt stark inverkan på italienska tillverkares design. Badrumsmöblernas tydliga formspråk kompletteras av ett badrumskeramikset med enkla linjer, en matt yta och en subtil pastellfärg. Kollektionen av det kända varumärket GSI med namnet “Color Elements” tolkar relationen mellan människa och natur på nytt. De begåvade formgivarna presenterade sex mönster i neutrala färger som slappnar av ögonen samtidigt som de skapar en visuell koppling mellan insidan och utsidan.

Det italienska badrumskeramikset skapar en må-bra atmosfär

badrumskeramik set modern duschkabin glas fåfänga betong

Den italienska tillverkaren GSI lanserade nyligen en ny kollektion – sex bänkskålar, väggmonterade bidéer och toaletter kompletterar produktsortimentet. Designen är inspirerad av naturen och inspirerar med enkla linjer, mjuka kurvor och rundade kanter. Med sin matta yta och neutrala färgpalett visar sig modellerna vara tysta skönheter som automatiskt lockar uppmärksamhet.

badrums keramik uppsättning bänkskåp modern marmor handfat

De enskilda elementen förkroppsligar den moderna italienska estetiken, som ger varje rum karaktär och förvandlar varje badrum till en oas av välbefinnande. De tre omisskännliga formerna – en rektangulär och två oval, samt de fyra olika storlekarna tillåter viss designfrihet – så att alla kan hitta den rätta efter sitt eget utrymme. Dessutom kan tvättställen kombineras med varandra, så att de kan erbjuda en lösning för både små lägenheter och familjehus.

badrumskeramikuppsättning av tre vita bänkskivor i mässing

Italiensk badrumskeramik gör också höga betyg inom hygien och vård. Kombinationen mellan tidlös stil och funktionalitet är typisk för den kända tillverkaren. Tvättställen är speciellt utrustade med den speciella resistenta och hållbara extraglaze emaljen. Det förhindrar effektivt ansamling av smuts och kalk. Badrumskeramiken är förseglad med ett matt toppskikt – detta kan rengöras enkelt och effektivt förhindrar att bakterier bildas.

badrumskeramik set fristående handfat bidé

Tack vare det tidlöst eleganta formspråket smälter badrumskeramiken in i minimalistisk design. Men det skär också en fin figur i retro badrum och ger interiören pricken över i: et. Den moderna lantstilen utgör den perfekta bakgrunden för det vita bänkskiktet. Även det strikta utseendet på industrimöbler kan lösas upp med GSI -kollektionen. Tvättställen bildar tillsammans med badrumsinredning i mässing attraktiva ensembler.

badrumskeramik som industrimetall under bordet

Badrumskeramikuppsättning – översikt över de olika färgvarianterna

badrumskeramikuppsättning inspirerad natur agavegrön färg

badrumskeramik set grön agaveinspirerad färg

Färgen “agave” är en blandning av mörkgrönt och grått. Det ger badrumsdesignen en exotisk touch – tillsammans med det svarta handfatet, den enkla basenheten i ljus ek och mässingsbeslag, kan det presenteras effektivt i badrummet. De mörka träplattorna imiterar utseendet på mahogny och förvandlar badrummet till en tropisk ö. De naturliga färgerna och rätt belysning slappnar av ögonen och har en lugnande effekt.

badrumskeramik set lera färg inspiration

badrumskeramik set bänkskåp bidé vägg toalett sand färg

Tonfärgen ger ett hemtrevligt inslag i badrumskonceptet. Den varma, ljusa nyansen kontrasterar fint med det mörka handfatet och är därför ännu mer effektivt. Bidé- och toalettset accenter i badrummet med ett exponerat betongutseende. Till skillnad från badrumskeramik från andra tillverkare, vars produkter reflekterar ljuset (och därför högglans), “sväljer” designen från GSI Ceramica solens strålar och inspirerar med en matt yta.

badrumskeramik uppsättning äggvit färg inspirerad

badrumskeramik uppsättning bänkskiva träbord vägg toalett

De vita tvättställen och toaletterna anses vara absoluta klassiker – och de passar bra till alla badrum. Med sina rundade kanter harmonierar mönstren särskilt väl med badrumsdesign i modern lantlig stil – tillsammans med en garderob av obehandlat trä och terrakottakakel avrundar de ekonomiska medelhavsmöbler. Badrumsmöbler i antikt utseende i mässing har subtila detaljer. Färgen och formerna var förresten inspirerade av kycklingägget.

badrumskeramik set färg duvgrå

badrumskeramik set grå färg modernt utseende

Du känner säkert till färgen duva blå – men den italienska tillverkaren har bestämt sig för duvgrå. Det blandades också med rosa, så att en ljus varm nyans skapades. Bänkskålarna, bidéerna och toaletterna i duvgrå visar sig därför vara riktiga allroundare och blir snabbt en höjdpunkt, både i det moderna och i det neutrala badrummet.

badrumskeramikuppsättning isblå färg naturlig

badrum keramik uppsättning bänkskåp handfat rund oval isblå

Den isblå badrumskeramiken, inspirerad av färgen “is”, ser elegant och elegant ut tillsammans med marmorhandfat. Perfekt för små badrum, där ljusa nyanser visuellt förstorar rummet. Det minimalistiska utseendet på badrumsarmaturerna i rostfritt stål passar perfekt med konceptet enkel elegans.

badrumskeramikuppsättning brun färg naturinspirerad

badrumskeramik set bidé väggmontering

badrumskeramik uppsättning bänkskåp fristående badrumskran

Den sista färgen heter “Bistro” och inspirerades av sot – folk brukade använda den som ett pigment. Den attraktiva mörka nyansen harmoniserar perfekt med ett handfat av natursten. Bistro badrumskeramik ger också en ny touch till moderna badrum i industriell stil. De fristående beslag av rostfritt stål, tillsammans med tvättstället, utgör en stilren uppsättning.

Tillverkare: GSICeramica