Fem unika handfat

Vi ger dig fem unika designförslag för  unika handfat innan!

unikt handfat -design-modell-vattenfall-röda plattor

Abisko handfat från Eumar. Detta handfat i marmor är inspirerat av vattenfallen i Abisko National Park. Och som vi kan se var konceptet väl implementerat av formgivarna Johan Kauppi och Lars Sundström. De slingrande linjerna flyter fint ner till en dold basport. “Mute Swan” är kontinuerlig med rör eller vattentömningar, så att du fritt och naturligt kan njuta av vattenresorna nedan. Alla skulle uppskatta denna ljusa frid i inredningen som ser både naturlig och modern ut.

”Waserfall” – unika tvättställ – idéer

unika tvättställ-atypisk design-idé-tvätt-konsol-vit-armatir-minimalistisk

En annan atypisk lösning för din badrumsdesign är tvättstället Boffi PHC Corian.

Det är en enkel idé som ger ett ganska unikt resultat. Boffis handfat är ett cirkulärt handfat som förlängs i botten. Denna klara form i vit färg är ett utmärkt tillskott och en fristående dekoration i sig. Jag är säker på att människor som föredrar enkelhet och inte gillar sina överfulla utrymmen kommer att uppskatta detta geni av design.

 Unika handfatidéer för badrumsdesign

unika handfat - tvättställsblandare med vattenfall

Vattenfallskarret från CBD -glas tar idén om badrumets naturliga design till en helt ny nivå. Bara att titta på dem gör mig mållös. Sättet är så kravlöst och ändå överväldigande. Denna glasmålning ser verkligen ut på sin rätta plats. Hur den är fäst på väggen förblir dold, och vattenfallets handfat ger oundvikligen en organisk konstfrid till alla moderna badrum.

Handfat i rostfritt stål – unik design

unikt tvättställ-rostfritt stål-spegel-rund-betongvägg

Sist men inte minst kommer tvättstället från Yanko- designat av Joel Roberts. Det finns inte mycket vi kan säga om denna fantastiska design eftersom den talar för sig själv. Tillverkad av rostfritt stål och färgat vitt presenterar Janko för oss en hisnande designbit. Just nu när du tittar på det får du känslan av havsvågor, och det är precis vad designerna strävar efter. En elegant designad invändig våg som strömmar från toppen av diskbänken Gör ett starkt uttalande i ditt eget badrum!

Sassos lutande tvättställ. Detta är ett betongbassäng som liknar ett fossil och som har en stark närvaro i rummet. Inspirerad av naturen liknar vattenrörelsen en flod och de kloka vattenströmmarna ger definitivt en känsla av lugn. Ett innovativt och intressant nytt utseende inom badrumsdesign som säkert inte kommer att gå obemärkt förbi!

av Liudmila Georgieva

unik tvättställ-tvätt-konsol-glas-transparent-kran-minimalistisk

unikt handfat -badrum-svart-vägg-kakel-kran

unik handfat-modell-vattenfall-vit-röd-kakel-vägg

unikt handfat-svart-vit-kakel-vägg-kran-design

Unik diskbänk-spiralgjuten betong-cement-skruvform

unikt handfat-vatten-spiral-snigel-form-betong-vatten

unikt handfat-handfat-betong-optik-minimalistisk-kran-inbyggd

unikt handfat-handfat-trä-spegel-rektangulärt-minimalistiskt