Hur du möblerar ditt badrum i grått – 40+ inspirationer!

Badrum i grå modern skandinavisk levande stil färger beige vägg spegel design

Varje år uppstår nya trender för badrummet, som förvandlar rummet till en riktig oas av välbefinnande. Om du letar efter en ny färg är grå rätt plats för dig. De flesta tycker att nyansen är mer neutral, vardaglig och till och med lite tråkig. Men om du kombinerar det korrekt skapar det en lugn och stilren atmosfär. Oavsett om det är väggfärg, vackra och känsliga kakel, möbler eller helt enkelt som dekoration – färgen har en speciell och unik karisma. Vill du inreda ditt badrum i grått? Läs sedan vidare och låt dig inspireras av vårt fantastiska bildgalleri.

Dekorera badrummet snyggt i grått

stort badrum i grått tapetmönster terrassformat badkar

Att inreda ditt badrum i grått skulle utan tvekan vara ett mycket smart beslut. Färgen har växt enormt i popularitet de senaste åren och har kombinerat det bästa av klassiskt svartvitt i en – elegans, sofistikering, tidlöshet och förmågan att anpassa sig till absolut vilken livsstil som helst. För att inte låta rummet se kallt ut bör du balansera de grå tonerna väl – till exempel med färska färger, varma trämöbler eller hemtillbehör av känsliga tyger. En annan framgångsfaktor är lätt. Det borde i alla fall vara tillräckligt med dem, annars ser ditt badrum alltför dystert ut.

Kombinera grått badrum med andra färger

Badrum i grå röda moderna vägghyllor med mosaikmönster

Vita badrum är det vanliga valet för de flesta och de ser utan tvekan vackra ut. Men lite mer färg skadar inte heller. Eftersom grått är mer neutralt kan det enkelt kombineras med många olika färgnyanser. Det är mycket viktigt att hitta rätt nyans, eftersom de olika färgerna också har en mycket olika effekt på hela atmosfären. Vissa utstrålar ett unikt lugn, medan andra – de mörkare – skapar en särskilt dramatisk känsla. Men alla grå badrum har något gemensamt – de lämnar ett intryck av ordning och renlighet och de ser helt enkelt vackra ut!

Moderna grå badrum Skandinaviska badrumsidéer Gyllene accenter Levande trender

Badrum i grått är eleganta, subtila, tidlösa och har till och med en lugnande effekt, men är inte alls tråkiga. Vackra trämöbler i den trendiga lantstilen garanterar mer komfort och värme. Du kan uppnå ännu mer variation om du kombinerar den med andra färger. På så sätt riskerar rummet inte att verka för sterilt och dystert. Med senapsgult ser ett grått badrum väldigt soligt ut och gör dig direkt på gott humör. Grönt ger en känsla av naturlighet. Rött är mycket energiskt och mer lämpligt för större badrum. Grått och blått är två coola färger som passar bra med varandra. Vill du få in våren i ditt hem? Då är du på rätt plats med en ljuslila eller en delikat rosa! Grå kakel och blå möbler ser bra ut och rummet får ett mycket fräscht och modernt utseende. En riktad färgstänk på en handduk eller i form av en hylla eller ett sidobord och rummet ser helt annorlunda ut.

Krydda badrummet med möbler eller kakel i grått

Badrum i grå moderna minimalistiska badrumsplattor träpaneldesign levande trender

Vilka detaljer som ska vara för ditt badrum beror i första hand på hur mycket grått du gillar och hur länge du vill engagera dig för det. Oavsett om det är väggfärg, kakel, fåfänga eller möbler – färgen kan användas nästan lika mångsidig som vit. Stengips, stora badrumsplattor eller känslig ljusgrå väggfärg – du är bokstavligen bortskämd för val! Stora vita tunnelbana med olika mönster ser riktigt bra ut i ett badrum i grått, till exempel, och ger lite mer dynamik och ljus. Istället för de klassiska vita handfat eller badkar, välj dessa i subtila och mer iögonfallande gråtoner.

Badrum i grått litet duschkabinett marmor topplampa guldfärg accent

De grå badrumsmöblerna är också ett riktigt blickfång. Dessa passar också vackert med svart eller vit badrumskeramik. Accenter av betong eller marmor gör också ett särskilt vackert utseende. Vill du uppnå ett mer elegant och lyxigt utseende? Vissa koppar- eller guld accenter ger rummet ett vackert och elegant utseende. Olika grå tillbehör, handdukar och mattor är det enklaste och billigaste sättet att få in den trendiga färgen i ditt badrum.

Matchande möbler för ditt badrum i grått

Badrum i grå kakel badkar färg accenter senap trend färg levande trender 2019

Grå anses för närvarande som det nya vita när det gäller badrumsmöbler? Grå badrumsmöbler är mycket trendiga i år och ger rummet ett särskilt elegant och sofistikerat utseende. Du kan använda ett grått badkar och ett handfat som uttalande bitar som ser tidlösa ut men ändå väldigt enkla och enkla. Dessa kan kombineras perfekt med väggar i pastellfärger, till exempel rosa, och ger en touch av romantik.

Badrum i grått rött golv Inredning av en lägenhet Idéer levande trender

Mörkgrå väggar ger ditt badrum en ädel och lyxig ton, medan de ljusare nyanserna har en lugn och avkopplande effekt. Enkla vita möbler passar bra till detta, och du kan lägga till en touch av färg, till exempel med handdukar eller andra hemtillbehör.

Badrum i grå grå kakel mönster vägg spegel möbler idéer levande trender

Målade väggar är ingalunda det enda alternativet att använda trendfärgen i ditt badrum. Istället kan du välja kakel eller tapeter i olika mönster. Dessa är också idealiska för mindre rum och får dem att se lite större och rymligare ut.

Passar tapeter till ditt badrum i grått??

Badrum i grå tapet i badrumsskåpet badkar väggspegel Levande trender

Tapeterna i badrummet blir alltmer populära i dessa dagar och är ett riktigt bra alternativ till de typiska plattorna. Designalternativen är oändliga och du kan använda fantastiska höjdpunkter som garanterat skapar mer spänning. Men eftersom detta är ett rum med hög luftfuktighet, är många av åsikten att tapeter är ganska olämpliga för det och skulle skala av väggen med tiden. Lyckligtvis finns det redan många modeller på marknaden som är mycket mer vattentäta än de vanliga. Papperstapeterna är billiga och finns i olika mönster och färger, men de tenderar att skrynkla när luftfuktigheten är för hög. Om du väljer det här ska du inte använda det i duschområdet eller över handfatet.

Badrum i grå och vit trä tapet i badrummet Fördelar med badkaret Trender

  • Glasfiber tapet är extremt vattentäta och slitstarka, så de lämpar sig bäst för badrummet i grått. En annan fördel är att den också kan målas.
  • Vilestapeten är särskilt populära på sistone. De expanderar varken när de är våta, eller de dras ihop när de torkar. Vilestapeten finns i en mängd olika färger och mönster – även i sten- och träoptik eller som fototapet, vilket skulle göra rummet ännu mer individuellt och unikt.
  • Tapeterna i vinyl har ett PVC-lager på pappersunderlag och är ungefär som klassikern bland fuktsäkra tapeter. Eftersom dessa är nötningsbeständiga kan även kraftig smuts avlägsnas mycket enkelt.

Kakel till badrummet i grått

Grå plattor badrumsidéer vit skåp Skandinavisk trend i livsstil

När det gäller moderna levnadstrender vänder alla ögon för närvarande allt mer till badrummet. Grå plattor är mycket populära just nu och är ett bra sätt att ge rummet lite individualitet. Utbudet av mönster är stort – från små spegelplattor till stora XXL -plattor – allt ingår och ser bra ut. Använd detta som ett dekorativt element – det ger rummet ett intressant utseende och ser väldigt elegant och elegant ut.

Grå kakel badrum modern inredning trend färger badkar levande trender

Stora XXL -plattor ligger högst upp på trendlistan i år. Dessa får inte bara ett litet badrum att se lite större ut, utan erbjuder också minimal rengöring. Det lilla antalet fogar gör det till ett mycket lättskött golv och minskar risken för mögeltillväxt. Mosaikplattor av natursten ger naturen in i ditt badrum i grått på ett ovanligt vackert sätt och säkerställer mycket harmoni. De möjliga användningsområdena är inte begränsade till golvet i duschen – dessa kan enkelt läggas över rummet.

Badrum i grå betongvägg badkar retro dekorativa stenar palmer

Diskreta, diskreta mönster, som fortfarande är estetiska och livliga, garanterar mycket lugn. De är också tidlösa och kan kombineras med många olika livsstilar. Den nykter, enkla betongutseendet med en ljus, matt yta har varit en av de hetaste trenderna för lugna och eleganta rum de senaste åren.

litet badrum i grårosa neonfärger trendplattor idéer levande trender

Användningen av olika nyanser kommer att ge en touch av lyx och stil till ditt badrum i grått och kommer att se underbart ut.

Badrum i grått rustikt träskåp väggspegel design vägghylla badrumstillbehör

En av de hetaste hemtrenderna är användningen av trämöbler. Dessa i kombination med grå väggar skulle väcka ditt badrum till liv och skapa en lugn och avkopplande atmosfär.

Inred badrummet i grått och vitt

Badrum i grå och vit modern inredning badkar golv kakel handfat levande trender

Är du entusiastisk över en harmonisk balans mellan kontraster? Då ska du inreda ditt badrum i grått och vitt. Färgerna passar bra ihop och kompletterar varandra – en mörk antracitgrå sväljer ljuset, medan det ljusa vita reflekterar det. Duon med hög kontrast utstrålar tidlös elegans, skapar spänning och har en lugnande effekt samtidigt. Färgkombinationen kan användas framgångsrikt i både små och stora badrum.

Badrum i grått kakel mönster vägg sidobord design hem tillbehör

Ett badrum i grått och vitt erbjuder dig också många designalternativ och har den stora fördelen att de flesta badrumsmöbler är gjorda i vitt ändå. Ett fristående retrobadkar, som är belagt med grått på utsidan, kan bli en möbel i rummet och ger ett trendigt och balanserat utseende.

litet badrum i ljusgrå nyanser väggspegelhuvuddekoration levande trender

litet badrum i grå betong ser minimalistisk inredning trend design idéer

Badrum i grå tillbehör badhandduk bad sidobord guld levande trender

Badrum i grå antracitblommor vertikalt trädgårdsarbete levande trender

Badrum i grått dekorera moderna badrumsplattor väggspegel badkar design idéer

Inredning av badrummet i grått Badrumsplattor Moderna inredningstrender

Badrum i grått golvmönster interiör Skandinavisk stil Minamilistisk

Badrum i grå golvplattor matta hem tillbehör moderna

Badrum i gråblå idéer moderna tunnelbana kakel bad guld trend färg

Badrum i grå kakel ljusgrått badkar design hem tillbehör blommor levande trender

Badrum i grå kakel idéer golvmönster tapett trä korg duschkabin

Badrum i grågult badkar väggfärg gult golv Skandinavisk livsstil

Badrum i grå lantgårdstil trä vägg vägg spegel design levande trender

Badrum i grå små plattor trävägg träskåp golvmönster levande trender

Badrum i grå små kakel gröna moderna golvmönster marmorplatta hemtillbehör

Badrum i grå liten duschkabin tvättkorg som inrättar idéer för små rum

Badrum i grått trägolv Japansk stil Zen -look Moderna levande trender

Badrum i grå möbler antracit modern färg accenter sätta moderna möbler idéer

Badrum i grått modernt trägolv trender dusch design levande trender 2019

Badrum i grå moderna träpanel spegelskåp duschkabin designidéer

Badrum i grått modernt vitt badkar terrass design levande trender

Badrum i grått retro badkar golv badrum kakel ljuskrona guld

Badrum i grårosa pastellfärgade marmorutseende trendlampa designidéer

Badrum i grå rustik träpanel moderna väggspegelidéer

Badrum i grå väggplattor betonggolv trätillbehör spegelskåp levande trender

Badrum i grått, väggplattor, badrumstillbehör, dekorationsidéer, trä, levande trender, boho -look

litet badrum i grått badkar tunnelbana kakel idéer trendfärger 2019