9 Ινδικά πιο πρόσφατα σχέδια από βραχιόλια με χρυσά κοσμήματα

Τα κοσμήματα από ρολό/χρυσό είναι ένα διαφορετικό κόσμημα από χρυσά κοσμήματα, καθώς το κόσμημα είναι κατασκευασμένο με πλήρωση χρυσού ή σύνθεση ενός στερεού στρώματος χρυσού συνδέοντας με θερμότητα και πίεση σε μια βάση που συνήθως είναι κατασκευασμένη από άλλα μέταλλα. Ο ορείχαλκος χρησιμοποιείται κυρίως για τα κοσμήματα. Τα βραχιόλια που κατασκευάζονται από την τεχνική του χρυσού είναι συγκριτικά λιγότερο δαπανηρά από τα βραχιόλια κοσμημάτων από καθαρό χρυσό ή χρυσό 22 καρατίων. Τα κοσμήματα από ρολό χρυσό κατασκευάζονται με την αναδίπλωση των σεντονιών από τα οποία σχηματίζονται τα κοσμήματα και τη μορφή βραχιόλων ή άλλων κοσμημάτων σε σχήματα.

Τα καλύτερα μοντέλα Bangles σε Rold Gold:

1. Ένα σετ λεπτών χρυσών ρολών βραχιόλια:

βραχιόλια από ρολό χρυσό

Ένα πανέμορφο σετ από χρυσά βραχιόλια μπορεί να είναι από τα βραχιόλια με λεπτή κοπή με ωραία χειροποίητα γουόκ σε αυτό φαίνεται εκπληκτικό. Τα βραχιολάκια από πολύχρωμα χρυσά κοσμήματα μπορούν να φορεθούν και σε κανονικές ημέρες εργασίας, καθώς η αναλογία απόσβεσης γίνεται χαμηλή σε σύγκριση με τα χρυσά κοσμήματα.

2. Ακανόνιστα σχήματα στρογγυλά χρυσά βραχιόλια:

Ακανόνιστα σχήματα στρογγυλά ρολά χρυσού βραχιόλια

Τα ρολά χρυσά βραχιόλια με εντυπωσιακό σχήμα είναι τα βραχιόλια με ακανόνιστο στρογγυλό ή ας πούμε κυματιστό σχήμα βραχιόλια. Όμορφο έργο κοπής στην επιφάνεια των βραχιόλων μοιάζει με έργο διαμαντιού σε αυτό.

3. Cut Work Design on The Rolled Gold Bangles:

Cut Work Design on The Rolled Gold Bangles

Τα ρολά χρυσά βραχιόλια με χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις με όμορφη χειροτεχνική δουλειά φαίνονται υπέροχα. Οι περικοπές στα βραχιόλια φαίνονται εκπληκτικές. Ένα σετ από 8 βραχιόλια και για τα δύο χέρια θα είναι τέλειο στολίδι για τα χέρια.

4. Rold Gold Bangles with Black Meenakari:

Ατσάλινα βραχιόλια με μαύρο μενακάρι

Τα μοντέλα από ρολά χρυσού μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε όμορφα βραχιόλια. Ένα έργο μενακάρι μαύρου χρώματος σε χρυσά βραχιόλια σχεδιαστών σίγουρα θα κερδίσει πολλές καρδιές. Ο μαύρος και χρυσός σχεδιασμός δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

5. Ρόλα από επιχρυσωμένο λευκό και καστανό βραχιόλι Rhine Stone:

Επιχρυσωμένα επιχρυσωμένα λευκά και καστανόχρωμα βραχιόλια από πέτρα Ρήνου

Η όμορφη χειροτεχνία με εκπληκτικές περικοπές και στροφές και στροφή με διαμάντια και ρουμπίνια στα βραχιόλια είναι ένα απίστευτο σετ βραχιόλι. Ροζ χρυσό βραχιόλι με τέτοιο σχέδιο είναι απαραίτητο για κάθε συλλογή σώματος.

6. Mirror Work and Gold Plated Rolled Bangles:

Καθρέφτης και επιχρυσωμένα ρολά βραχιόλια

Τι εκπληκτική ιδέα για καθρέφτη στο βραχιόλι. Τέτοια σχέδια είναι εύκολα διαθέσιμα σε μοντέλα από βραχιόλι με ροζ χρυσό. Ένα σετ τεσσάρων με τόσο όμορφο σετ βραχιόλι φαίνεται εκπληκτικό. Η χρυσή πινελιά με τον καθρέφτη θα φαίνεται καλή σε όλα τα ινδικά ρούχα.

7. Rold Gold Bangles Set σε Antique Design:

Ρολά χρυσά βραχιόλια σε παλαιό σχέδιο

Τα παλαιά σχέδια σε χρυσά βραχιόλια είναι απίστευτη χειροτεχνική δουλειά με μείγμα μετάλλων. Οι χρυσές μεταλλικές μπάλες και τα λουλουδάτα έργα με καλές τέχνες φαίνονται απίστευτα και ταιριάζουν πολύ στα χέρια των κυριών.

8. Diamond Stud Rolled Gold Bangles:

Diamond Stud Rolled Gold Bangles

Διαμαντένια καρφιά με ροδάκινα χρυσά βραχιόλια θα λειτουργήσουν όμορφα μενακάρι. Ένας ναός με σχέδιο δαντέλας και λουλουδάτα μοτίβα ενδιάμεσα φαίνεται λαμπρός. Η λάμψη των διαμαντιών και τα όμορφα χρώματα μενακάρι λάμπουν απίστευτα την ομορφιά σας.

9. Μοντέλο σχεδίασης Rold Gold Bangle:

Μοντέλο σχεδίασης με ρολό από χρυσό

Εκπληκτική δημιουργικότητα με τζίνι νομίσματα σε μοντέρνα χρυσά βραχιόλια. Το λαμπρό σχήμα και το διαμαντένιο καρφάκι με κάλυμμα χρυσού περιγράμματος φαίνονται εξαιρετικά στα χέρια και ταιριάζουν υπέροχα με οποιαδήποτε στολή.

Μέταλλα όπως ο ορείχαλκος ή ο χαλκός χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό σε χρυσά κοσμήματα. Τα βραχιόλια είναι σε μεγάλο βαθμό κατασκευασμένα με τεχνική έλασης χρυσού καθώς η σταθερότητα που λαμβάνεται με τα μέταλλα είναι χρήσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα λεπτό στρώμα χρυσού που τυλίγεται γύρω από το μέταλλο δίνει τη λαμπερή χροιά στα κοσμήματα. Ένα πλεονέκτημα του χρυσού κοσμήματος είναι ότι δεν είναι τόσο ακριβό όσο το πραγματικό χρυσό κόσμημα. Όμορφες συλλογές σε σχέδια αντίκες και μοναδικά βραχιόλια σχεδιαστών έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο των κοσμημάτων. Μερικά πολύ μοναδικά σχέδια όπως τα σχέδια δήλωσης μπορούν εύκολα να διατεθούν στα τυλιγμένα κοσμήματα. Η εργασία με διαμάντια και φιλιγκράν είναι επίσης πολύ εύκολη με άλλα μέταλλα.