9 πιο μοντέρνα ροζ βραχιόλια για γυναίκες

Τα βραχιόλια θεωρούνται ως ένα από τα πιο μοντέρνα και σημαντικά στολίδια που φορούσαν οι Ινδές γυναίκες. Τα βραχιόλια ήταν ένα αδιαχώριστο στολίδι από την αρχαιότητα και έμοιαζαν όμορφα με κάθε θηλυκό. Τα βραχιόλια βρίσκονται σε πολλά σχέδια και χρώματα και μπορείτε να ντυθείτε σύμφωνα με το ντύσιμό σας. Εάν το χρώμα του βραχιολιού είναι ροζ που θεωρείται το χρώμα της αγάπης και της συμπόνιας και αυτό το βραχιόλι βοηθά επίσης να θεραπεύσει τη θλίψη και τη θλίψη. Τα ροζ βραχιόλια θεωρούνται μάλιστα ότι αυξάνουν το αίσθημα της αγάπης. Τα βραχιόλια με ροζ χρώμα φαίνονται ευγενικά όταν φοριούνται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Διαφορετικοί τύποι ροζ βραχιόλια χρώματος:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 σχέδια με ροζ βραχιόλια για κυρίες στην Ινδία:

1. Γυάλινο ροζ βραχιόλι σετ:

Γυάλινο ροζ βραχιόλι σετ

Αυτός ο τύπος γυάλινων βραχιόλων έχει μια πινελιά κομψότητας όταν φοριέται. Καθώς τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από γυαλί, δίνουν έναν καταπραϋντικό ήχο όταν αγγίζουν το ένα το άλλο. Τα στολίδια ανάγλυφα στα βραχιόλια ενισχύουν την εμφάνιση των βραχιόλων σε πολλές πτυχώσεις.

2. Χειροποίητα ροζ βραχιόλια Zardosi με Kundans:

Χειροποίητα ροζ βραχιόλια Zardosi με Kundans

Αυτό το χειροποίητο σκούρο ροζ βραχιόλι φαίνεται υπέροχο όταν φοριέται στον καρπό από νεαρά κορίτσια. Το βραχιόλι έχει περίπλοκο καλλιτεχνικό έργο zardosi με εκθαμβωτικό κουντάν ανάγλυφο ανάμεσα στο οποίο δίνει μια βασιλική και αριστοκρατική εμφάνιση. Αυτός ο τύπος βραχιόλι είναι ιδανικός για κάθε είδους πάρτι και περίσταση.

3. Ροζ πλαστικά βραχιόλια για παιδιά:

Ροζ πλαστικά βραχιόλια για παιδιά

Αυτός ο τύπος πλαστικών βραχιόλων φαίνεται πολύ χαριτωμένος στα μικρά καθώς μπορεί να φαίνονται μοντέρνα και κομψά όπως οι μεγάλοι τους. Δεδομένου ότι αυτά τα βραχιόλια είναι από πλαστικό δεν μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό φορώντας στον καρπό. Διατίθεται σε πολλά χρώματα και άλλα γεωμετρικά σχήματα και τα μικρά μπορούν να επιλέξουν αυτό σύμφωνα με τη γεύση και τη μόδα τους.

4. Ροζ μεταξωτά βραχιόλια νήματος για κορίτσια:

Ροζ μεταξωτά βραχιόλια νήματος για κορίτσια

Τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από μαλακά μεταξωτά νήματα και κάνουν τον καρπό σας να φαίνεται βασιλικός και αριστοκρατικός όταν φοριέται. Το μοτίβο λωρίδων και οι φωτεινοί και οι σκούροι συνδυασμοί δίνουν μια όμορφη εμφάνιση στα βραχιόλια, έτσι μπορούν να φορεθούν με ευγένεια σε κάθε περίσταση που επιθυμείτε.

5. Σκούρο ροζ λουλουδάτο σχέδιο βραχιόλια:

Βραχιόλια με σκούρο ροζ λουλουδάτο σχέδιο

Αυτοί οι τύποι βραχιόλια είναι επίσης γνωστοί ως “kadas” που φοριούνται γενικά από γυναίκες μέσης ηλικίας καθώς τα κάνουν να φαίνονται παραδοσιακά και εθνικά. Τα μικρά λουλούδια είναι διακοσμημένα με πέτρες και καθρέφτης στο κέντρο δίνει στο ροζ βραχιόλι μια ελκυστική εμφάνιση όταν φοριέται.

6. Απλά Hot Pink Indian Bangles:

Απλά Hot Pink Indian Bangles

Τα ζεστά ροζ βραχιόλια φαίνονται πολύ απλά, αλλά φαίνονται εκπληκτικά όταν φοριούνται στον καρπό με τα αντίστοιχα ρούχα. Ο χρήστης του βραχιολιού δεν μπορεί να παραμείνει αντιληπτός από κάθε μάτι, βοηθώντας σας έτσι να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπικότητα και στυλ.

7. Designer Pink Color Bangles:

Σχεδιαστής Pink Color Bangles

Το βραχιόλι έχει σχεδιαστεί νήμα resham και το χρυσό νήμα τυλιγμένο σε όλο το βραχιόλι δίνει μια εμφάνιση σχεδιαστή σε αυτό. Αυτός ο τύπος βραχιόλι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους μετακίνησης στον κόσμο σχετικά με το γούστο και το στυλ σας.

8. Ειδικά ροζ μεταλλικά βραχιόλια:

Ειδικά ροζ μεταλλικά βραχιόλια

Αυτός ο τύπος ροζ μεταλλικών βραχιόλια φαίνεται φοβερός όταν φοριέται σε πάρτι, καθώς μπορείτε να επισημάνετε τη μόδα σας στο πλήθος φορώντας τόσο μοναδικά και πανέμορφα πράγματα. Το βραχιόλι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και φαίνεται υπέροχο όταν φοριέται με κάθε είδους ρούχα που φοράτε.

9. Παραδοσιακά πέτρινα και λαμπερά ροζ βραχιόλια:

Παραδοσιακά πέτρα και γκλίτερ ροζ βραχιόλια

Αυτός ο τύπος βραχιόλι έχει μια παραδοσιακή αλλά κομψή εμφάνιση. Έχει φαρδιά βραχιόλια και λεπτά βραχιόλια στο πλάι και έχει λάμψη σε όλο το βραχιόλι κάνοντάς το έτσι να φαίνεται μοναδικό και εκθαμβωτικό όταν φοριέται. Οι πετρωμένες πέτρες δίνουν στο σετ ένα τσουχτερό αποτέλεσμα, κάνοντάς σας έτσι να δείχνετε μοναδικοί από τους άλλους.

Το ροζ βραχιόλι λατρεύεται από γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας και προσελκύει ακόμη και την προσοχή των άλλων εύκολα. Τα ροζ βραχιόλια είναι διαθέσιμα σε μέταλλα όπως ασήμι, χαλκό, ακόμη και γυαλί. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό σύμφωνα με την επιλογή σας και το μέγεθος τσέπης και να πάρετε μια κομψή εμφάνιση.