Väggdekaler i barnrummet – vilka ämnen är populära?

Temaväggdekaler-i-plantskolan-safari-elefant-giraff-fåglar-färgglada

Krydda barnkammaren genom att ställa in effektiva accenter med hjälp av väggdekalen i barnkammaren. Använd fantasifulla motiv som uppmuntrar barn att leka. Favoritfilmer, vissa djur eller hela teman och landskap är lämpliga för detta. Ett litet urval av exempel på det Väggdekal i barnkammaren, som är indelade i större ämnen, skulle vi nu vilja presentera för dig. Se hur du kan kombinera flera tatueringar utan att få dem att verka för påträngande men lekfulla och låt dig inspireras!

1. Väggdekal i barnrummet från tecknade serier

Väggdekaler-i-barnkammaren-flickor-rummet-Disney-älvor-tecknade filmer

Seriefigurer är alltid ett bra val. Välj de som kommer från ditt barns favoritfilm eller filmer. Du kan lämna den med en film eller så kan du kombinera flera och låta dem mötas i ditt barns rum. Om du inte är säker på vilka karaktärer ditt barn skulle vara mest glad över, sätt dig ner och diskutera detta tillsammans.

Väggdekal från äventyrskomedin Planes

Idéer-Väggdekaler-i-plantskolan-flygplan-tecknade-Pixar

Väggdekor Pooh the Pooh

Vägg-tatuering-i-plantskolan-pu-björnen-och-tiger-tecknade-motiv

2. Väggdekal i barnrummet med havet som tema

idéer-väggdekaler-i-förskolan-pojkar-bläckfisk-hav-tema-vägg-målar-blå

Du kan också stödja detta tema med väggfärgen. Blå och några gröna toner är lämpliga. När du väljer tatueringar kan du eller ditt barn låta fantasin springa iväg. Fråga ditt barn vilka djur de föredrar och visa dem många exempel. Fisk, bläckfiskar, krabbor, valar och till och med en sjöjungfru är lämpliga.

Ubåt väggklistermärken

Vägg-klistermärke-i-barnkammaren-baby-rum-ubåt-hav-möblering-tema

Undervattens värld

Väggdekal-i-barnkammaren-badrum-havsmotiv-fisksköldpadda

3. Väggdekaler för möbleringstema -djungeln 

Väggdekaler-i-plantskolan-populära-tema-djungel-djur-vägg-klistermärken

Djungeln är ett mycket populärt tema för väggdekaler i barnrum. En av anledningarna till detta är att barn gillar djur och djungeln erbjuder många möjligheter att skildra dem i barnrummet. Ta till exempel en titt på denna kombination av flera väggdekaler i form av djur. Möblerna används på ett effektivt sätt, till exempel för att låta apan hänga från fönstret eller för att låta tigern vila på dörren. En groda sitter på ljusströmställaren.

Vägg-tatuering-i-barnrummet-färgglada-djungel-djur-söta-motiv-färgglada

Väggdekal-i-barnkammaren-babyrum-djurliv-djurvänner-panda-apa-giraff

4. Väggdekaler om ämnet skog

Väggdekal-väggdekal-i-barnkammaren-baby rum-skog-motiv-träd-fåglar

Skogen är också jämförbar med djungeln. Även här har du valet mellan många djur, vare sig rådjur, björnar, igelkottar, rävar eller ugglor. Naturligtvis borde träden inte heller saknas. Men en av dem som avbildas som en representant för skogen räcker. Färgerna går också att leka med. Både typiska skogsfärger och känsliga pastellfärger är lämpliga för denna väggtatuering i barnrummet, särskilt om det är ett flickrum.

Väggdekal-i-barnets rum-populärt-tema-skog-träd-räv-igelkott-kanin-fåglar

Väggdekal-i-barnkammaren-baby-rum-träd-uggla-igelkott-ekorre-curlicue

5. Andra ämnen för väggtatueringen i barnkammaren

lekfulla-väggdekaler-i-plantskolan-idéer-livet-i-landet-träd-huset

Flera väggdekaler som visar samma tema kan spridas runt i rummet. Man bör dock vara försiktig så att rummet inte ser för trångt ut. Detta exempel visar trädgården med massor av husdjur, fåglar och ett trädhus. Trädgårdstemat stöds också av den gröna färgen.

Dinosaurier är också fortfarande mycket populära bland barn. Av denna anledning är det mycket möjligt att ditt barn också kommer att bli glad över en väggtatuering i barnkammaren som visar detta ämne.

Väggdekaler-i-barnkammaren-dinosaur-skrivbordet-vägg-dekoration-idéer-pojkar-rum

Många barn drömmer också om rymden och om att bli astronaut. Stöd denna dröm med en fantasifulla väggtatuering i barnkammaren som visar exakt det.

Väggdekaler-i-barnkammaren-rymden-raket-pojkar-rum-vägg-design