Spektakulär belysning för hela La Murrina -hemmet

venetiansk svart ljuskrona

Glasshuset är ett modernt koncept för spektakulär belysning för hela huset, lägenheten eller studion. Det finns många mönster som passar alla inredningar, rum eller uteplatser. Eleganta och intressanta, kreativa men aldrig för futuristiska, dessa glaslampor och lampor är helt enkelt fascinerande.

Spektakulär belysning från La Murrina

futuristisk bordslampa fågelvingar

Mer än ett sekel har en grupp italienska mästare från Murrina gått samman och kombinerat sina konstnärliga färdigheter och designidéer. De började som en liten heminredningsbutik, men i mitten av 1900 -talet bestämde designers på La Murrina att fokusera sin produktion på belysning. Under årens lopp har designers och anställda på det italienska företaget etablerat sig tack vare sina unika ljuskronor och blivit populära över hela landet och Europa. Under de senaste åren har de haft sina över hela världen spektakulär belysning framgångsrikt lanserad på marknaden.

Spektakulär belysning – ljuskronor med en unik design och kvalitet

Glashängande lampa caracalla

Det stora utbudet av vackra hängande lampor, ljuskronor och golvlampor kan knappast sammanfattas i en artikel. Kollektionerna är tematiskt uppdelade i klassiska, moderna, venetianska och nyklassiska mönster. Många intressanta modeller i kreativa färger som orange eller ljusblått, gyllene ornament och eleganta små kristallelement uppmärksammar mönstren. La Murrina presenterar hundratals nya modeller varje år och håller sig alltid i trend. Den spektakulära belysningen kännetecknas framför allt av den kvalitativa tillverkningen och de många detaljerna.

Spektakulär belysning för kontoret och hemmet

modern orange hängande lampa

de spektakulär belysning från La Murrina är lämplig för ditt hem såväl som för konferensrum och foyer. Restauranger och hotell kommer att kunna sätta fina accenter. De moderna hängande lamporna passar mycket bra med den minimalistiska inredningen, medan klassiska ljuskronor passar bra med shabby chic interiörer. De kan fungera som en attraktiv dekoration i matsalen, eller helt enkelt användas som praktisk belysning i biblioteket. Låt dig inspireras av dessa modeller och skapa en lyxig och elegant atmosfär hemma.

Från Abigail

Hänglampa i blått guld

Vägglampa-blå-guld-glas

Flerfärgad intressant lampa

mångfärgad intressant lampa

Orange ljuskrona-La Murrina

orange-ljuskrona-La-Murrina

Modern lampa-La Murrina

modern-lampa-La-Murrina

Futuristisk designlampa Medusa

futuristisk-design-lampa-Medusa

Klassisk gyllene hängande lampa

klassisk gyllene hängande lampa

Elegant golvlampa-La Murrina

elegant-golvlampa-La-Murrina