Fascinerande designer bordslampor – idéer för sovrum

Sänglampa Flos Pistole-Philippe Starck Design

de Designer bordslampor är lika viktiga när man inreder ett rum som mattan eller rätt möbler. Vi presenterar några intressanta bordslampor som finns i oändliga storlekar, storlekar, utföranden och konstruktioner. Det finns en lämplig modern bordslampa för varje design och varje stil, för varje rum där du alltid behöver ljus.

Designer bordslampor – skapa en mysig atmosfär

Golvlampa krom finish kartell

de Designer bordslampor är lika vackra som funktionella och praktiska. Kärleksaktiviteten för många ligger i sängen och läser böcker eller tidskrifter innan du somnar. Sömn är naturligtvis viktigt för kroppens och själens välbefinnande. Ljuset i sovrummet får inte störa den sovande. Det kan vara stämningsfullt, tröstande och lugnande utan att ljuset lyser i ögonen.

Originalidéer för presenter – designbordslampor

Modern svart lampa lila pumpa

Om dina vänner flyttar in i en ny lägenhet skulle de vara det Designer bordslampor en lämplig gåva. Bordslamporna kan användas som bordslampa, läslampa eller för att belysa ett helt rum. Dessa utmärkta samtida lampor är konstverk som väcker glädje.

Bordslampa design – originalkoncept

Designer bordslampa-Pink Pallette-Three Cheers

De ursprungliga Designer bordslampor Moderna stilar är ofta en kombination av metall, trä och glas. Den galna ‘Flos’ sänglampan från Philippe Starck ser dramatiskt ut och skulle särskilt glädja människor med extravagant smak. Den intressanta bordslampan med namnet “Balanced Stone Lamp” av Vivaterra inspirerades av naturliga former. “Driftwood Lamps” design av Marza butik är enkla och vackra.

Intressanta bordslampor

Sognibelli Innovation lampa Zeroombra

För en färgstark effekt kan du använda en av de underbara Designer bordslampor från juvelkollektionen av kartell välj – “Chrome Finish”, den excentriska “Sofy Lampa” eller den känsliga “Pink Paillette Table Lamp” från Tre jubel. Den mest dynamiska och fascinerande designer sänglampan är definitivt “Lamp 45” från Munkii.

Modern inredning för sovrum

Sänglampor design Balanced Stone Lamp-Vivaterra

En innovativ sänglampa är “Sognibelli -lampan” av Zeroombra. Den representerar en original och samtidigt mycket enkel kombination av nattduksbord och lampa, och det lockar människor med samtida konceptkonst och intresse för rymdbesparande innovationer. De moderna Designer bordslampor är en bra dekorationsidé. “Modern Black Glass Lamp” från Purple Pumpkin är verkligen en modern klassiker med sin eleganta design och kombination av material.

The Sofy Lamp – intressant blå bordslampa

Designerbelysning-Kartell Sofy-lampan

Golvlampa design

Bordslampor design Driftwood lampor-Marza Shop

Originalbelysning i sovrummet

Innovativ designlampa 45-Munkii-design