Glaskronorna – magin i venetiansk konst

ljuskrona med guldkant

Venetianskt glas är känt världen över för sin skönhet. När man är i Venedig tänker man automatiskt inte bara på stadens prakt, utan också på den venetianska Ljuskrona i glas. De är särskilt vackra och unika och det finns inget jämförbart konstverk någon annanstans. Om du redan är medveten om detta är det svårt att föreställa sig hur ljuset från den venetianska Ljuskrona i glas kommer att se ut.

De venetianska ljuskronorna från La Murrina

vardagsrumsglaskrona i blått

Men du behöver inte bara hålla dig till idéer för La Murrina har slutfört riktiga verk – utsökta, unika och mycket vackra – riktiga konstverk. Speciell och beundransvärd, denna venetianska Ljuskrona i glas är gjorda för att mäta efter kundens önskemål för färg, form och storlek. Det mjuka ljuset från venetianen Ljuskrona i glas är perfekt för eleganta fester, intim atmosfär, vinprovning och romantiska middagar.

Glaskronan – den perfekta dekorationen

glasglans vit röd rund form

Original och unikt, det venetianska gör Ljuskrona i glas få ditt hem att se modernt och glamoröst ut. Han skriker efter “lyx” och “kunglighet”. Ljuskronan skapar en ljusare atmosfär av mysighet och intimitet och livar upp alla interiörer med en elegant och stilren design. Känslan för dekoration förstärks av den unika transparensen hos det venetianska glaset. Designerna har med sin makalösa professionalism och talang skapat en extraordinär symbios mellan glas och ljus – något som inte kan ses någon annanstans. Det är en av de många anledningarna till att venetianen Ljuskrona i glas önskas av många. Fantastiskt vackra, unika och eleganta, de har en levande venetiansk stil som tar fram de traditionella elementen i den venetianska kulturen.

Färgen, teknikerna och den onekligen vackra stilen hos den venetianska Ljuskrona i glas gör det här stycket så gudomligt och utsökt. Med sina enkla och naturliga men också glamorösa former väcker det prakt som påminner oss om balsalarna i Europa vid den tiden.

Genomskinlig ljuskrona i glas med runda lampor

vitt glas ljuskrona Venedig

Venetiansk glaskrona

Venetiansk transparent ljuskrona

Ljuskrona i lila med rosa blommor

ljuskrona lila rosa blommor dekoration

Ljuskrona i glas med guldkant

glaskrona la murrina guldblommor

Venetiansk glaskrona med blommor

glas lyster blommor dekoration

Glaskrona med blå inslag som dekoration

ljuskrona med blå guldlampor runda

Elegant hängande lampa med diffust ljus “Zeppelin” av Marcel Wanders