Hi -tech väggbelysning med videoprojektorer – installation av struc

interaktiv videovägg lila vit LED -belysning Österrike

En interaktiv sådan Väggbelysning väggen prydde ett modernt kontor i Österrike. Vi presenterar ett utmärkt struktursystem.

Interaktiv väggbelysning erbjuder innovativa ljuseffekter

Vägg LED video ljuseffekter remsor moderna

Vad kan du uppnå om kunderna inte sätter gränser för designers kreativitet? Detta interaktiva Väggbelysning installerades vid ingången till en kontorsbyggnad. Roligt, originellt och praktiskt – projektet kan enkelt installeras på pubar, barer och kaféer. Inspirationen till projektet var tapeten vid entrén till kontorsbyggnaden. Ränderna är den perfekta bakgrunden för ljudeffekterna. Strukturera designad programvara så att flera motiv kan projiceras på väggen – väggen spelades in med två videoprojekt. De snedvridningar som normalt uppstår vid projicering på ojämna ytor har eliminerats med hjälp av kartläggnings- och maskeringsprogram som utvecklats av oss. Detta skapar intrycket av att ljus- och videoeffekterna springer runt hörnen. Flera linjer i olika färger rör sig hela tiden och får rummet att se futuristiskt ut. Tack vare programmet kan videoväggen utformas interaktivt och reagera på besökarnas rörelse.

Futuristisk konstinstallation – väggbelysning

LED -videoväggbelysning kontorsmöbler

Det fascinerande med konstinstallationen är projektets multifunktionalitet. Varje vägg kan förvandlas till en interaktiv plattform. Den inspelade väggen kan användas för ett firmafest, bröllop eller bara en fest. Installationen kan vara särskilt iögonfallande på kvällen – vilket kan vara särskilt användbart för butiker och barer.

Strukt Studio är ett designkontor som specialiserat sig på belysning för utställningar och fester. Grafisk design och interaktiv LED -vägg är i fokus för deras projekt. De fem grundarna träffades 2002. Kort därefter började du ge ut en designtidning. Initiativet var framgångsrikt och ledde till inrättandet av en designerstudio 2007. Sedan dess har deras popularitet ökat stadigt – idag är de partner till många kulturella evenemang och företagsfirande.Projektet för designstudion Strukt har tilldelats Ambient Design Prize.

Konstinstallation i en kontorsbyggnad i Österrike

gula lila vita ränder interaktiva

Kreativa ljuseffekter

LED väggdekoration kontor kväll fest

Interaktiv vägg med videoprojektorer

LED -lampor modern väggdekoration

Kontor i Frankrike

Inredning belysning kväll LED -accenter video vägg