Kreativa idéer för belysning i sovrummet

Idéer-belysning-i-sovrummet-olika former

de Belysning i sovrummet är det perfekta elementet som kompletterar din inredning och skapar rätt stämning i rummet. Det finns många intressanta och moderna idéer om var och hur du kan justera din belysning så att du kan förvandla ditt vanliga sovrum till en fantasivärld.

Belysning i sovrummet med sfäriska lampor

Idéer-belysning-i-sovrummet-boll-lampor

Några av de mest intressanta ljuskällorna är de med en sfärisk form – sfäriska lampor. Du kan ha lamporna monterade antingen i taket eller på väggen och njuta av den enkla, moderna skönheten i deras mjuka former. Välj lampor av olika storlekar för ett intressant utseende och ordna dem i lite röra. Du kan till och med använda flera glödande bollar, men med en mjuk glöd.

indirekt belysning i sovrummet

Idéer-belysning-i-sovrummet-under-sängen

Om du letar efter idéer för indirekt Belysning i sovrummet ta en titt på vårt andra förslag. För att skapa en romantisk atmosfär, välj golv- eller golvlampor. I mörkret ser de ut som något intressant och ovanligt, lockar direkt uppmärksamhet och kan användas som accentstycken. Om du vill skapa ett magiskt intryck väljer du ljusa färger och ursprungliga former.

Galna kreativa former

Idéer-belysning-i-sovrummet-ovanliga-former

Den tredje varianten för Belysning i sovrummet, vad vi skulle rekommendera är att bädda in lamporna och göra dem till en osynlig del av inredningen. Detta kommer att skapa en intim atmosfär genom att ge ett mjukt ljus bakom sängen, bokhyllan, garderoben.

Hänglampor med romantisk design

Idéer-belysning-i-sovrummet-hängande-lampor

Sist men inte minst, om du vill ha något mer klassiskt, glöm inte att nattlamporna och lamporna aldrig går ur mode och förblir en evig hit i sovrumsbelysning. Deras design, former och färger utvecklas ständigt för att uppnå ett modernt, minimalistiskt utseende som inte ser tråkigt ut alls. De nya designerna kommer verkligen att ge stilen och charmen du vill ha till ditt sovrum.

undertak och indirekt belysning

Idéer-belysning-i-sovrummet-undertak

100 levande idéer för sovrumsdesign i olika inredningsstilar

stor lampa i taket

Idéer-belysning-i-sovrummet-stora-ljus-tak-nattlampor

intim atmosfär

indirekt belysning-sovrum-intim atmosfär

olika ljuskällor

Idéer-belysning-i-sovrummet-garderob

bakom hyllan

Idéer-indirekt-belysning-sovrum-bakom-hylla

svart vägg

Idéer-belysning-i-sovrummet-svart-accent-vägg-sconces