Ovanliga designer bordslampor kombinerar kreativitet och funktion

Designer bordslampor YEONGWOO KIM spillde kopp te

Om du har detta ovanliga Designer bordslampor du skulle omedelbart se kreativiteten i den. De förvandlar funktionella objekt till fantastiska bedrifter.

 Designer bordslampor – Nuke från Veneridesign

Designer bordslampor svamp molnbomb inspirerad veneridesign

Designer bordslampor atomexplosion moln svamp moln nuke lampa

En kärnkraftsexplosion skapar ett svampmoln med en vacker men dödlig form. Har denna form Luca Veneri inspirerad att designa en unik bordslampa. Det kommer att bli en intressant, tankeväckande och lite kuslig dekoration i alla rum. Denna lampa är skapad med hjälp av verkliga flytande dynamiska simuleringar som försöker fånga molnens sanna form så exakt som möjligt.

 Designer bordslampor med en ovanlig design

Designer bordslampor som häller ljus

Detta är en otrolig designerbit designad av Yeongwoo Kim och “Hällande ljus” (Flowing Light) ringde. Designen är inspirerad av en spilld kopp te. Det kanske låter konstigt, men lampan lyser med hjälp av en lila tepåse.

Jeeves av Jake Phipps

Designer bordslampa Jake Phipps bowlerhatt

jake phipps designer bordslampor jeeves melonhatt

Hatten av för Jake Phipps för dessa roliga bordslampor, Jeeves kallad. En minimal bas stöder den klassiska melonen. Det är till och med justerbart genom att styra ljusriktningen med hatten. Coolt eller hur? Men de är också ganska snygga, och deras enkla design gör dem attraktiva för moderna utrymmen.

Plexiglaslampa från Chrysalide

Designer bordslampor chrysalide 2D Led plexiglas silhuett

Designer bordslampor Chrysalide plexiglas

I en tid när tekniken blir 3D, följer Chrysalide sin egen stil med dessa ovanliga Designer bordslampor tillverkad av plexiglas. Dessa tvådimensionella, moderna bordslampor av Emmanuel Jacquet ser ut som utskurna silhuetter som använder energieffektiva lysdioder.

Koreanska Designer Park Woo Sung

Designer bordslampor parkwoosung modulär lampskärm

Låt dig bli upplyst av innovativ design. Dessa moderna, modulära bordslampor från Koreansk designer Park Woo Sung är lika snygga som funktionella. De anpassningsbara lampskärmarna är modellerade efter traditionella koreanska kurvor och begreppet staplar. Ringarna finns i en mängd olika färger och kombinationer.

Designad av Marco Agnoli

Designer bordslampor Marco Agnoli glasbollar kromram

Vi älskar denna bordslampa från den italienska designern Marco Agnoli … Sju klara glödlampor i mitten av tolv handblåsta italienska glasbollar av samma storlek. Alla är balanserade på en kromram, vilket skapar en elegant modern design. Dessa designade bordslampor ger renhet och harmoni i alla moderna rum.

Skugga av Ruggiu

Designer bordslampor kombination spegel lampa ruggiu

Ruggiu hävdar att inget kvinnors rum ska vara utan skugga – den snygga sminkspegellampan. Den är formad som en lampa, speglad på ena sidan och blank vit på den andra. Det är en användbar, snygg pjäs som döljer flera funktioner i sig.

skugga ruggiu spegel lampa kombination

Designer bordslampor skugga ruggiu make-up spegel lampa