BMW Apollo Streamliner motorcykel med en futuristisk design

bmw apollo streamliner design futuristisk motorcykel

Om du är ett fan av BMW och särskilt av motorcyklarna i detta märke, kommer denna design definitivt att förvåna dig. Motorcykeln BMW Apollo Streamliner är en design av Mehmet Doruk Erdem och är förmodligen mindre lämplig för daglig användning. Det skapades faktiskt som ett privat projekt, där designern fokuserade specifikt på motorcykelns hastighet och prestanda. Därigenom ändrade Erdem inte BMW: s design helt, utan behöll den med några få viktiga detaljer. Du kan titta närmare på den ursprungliga designen på denna fantastiska BMW Apollo Streamliner -motorcykel i vårt galleri nedan.

BMW Apollo Streamliner med brunt säte

bmw apollo streamliner silver bakhjulsäte brun

Designen är en kombination av futuristiska och traditionella stilar, den senare kännetecknas av det bruna sätet, den synliga motorn och bakhjulsupphängningen. Den futuristiska sidan av BMW Apollo Streamliner -motorcykeln är den främre delen. Den uppfyller exakt det syfte som varje främre förkläde ska ha. Motluften ska kunna glida med utan att påverka föraren eller motorcykelns prestanda.

BMW Apollo Streamliner – en designkombination av traditionell och futuristisk stil

apollo design motorcykel bmw avgasmotor

Bakhjulet är valt att vara mycket brett. Anledningen till detta är sannolikt att säkerställa säker friktion vid körning i hög hastighet. Framhjulet är däremot helt täckt av det främre förklädet. På så sätt skyddas den från luftens bromsande drag. Tror du inte att denna BMW Apollo Streamliner-design är ett riktigt blickfång? Se efter själv!

BMW Motorrad Streamliner med ett brett bakhjul

bmw streamliner modern motor avgas bakhjuls säte

Streamliner BMW med förbättrad prestanda

apollo streamliner futuristisk design stjärnor mjölkvägsutrymme

BMW Apollo Streamliner framifrån

streamliner apollo främre förkläde strålkastare silverfärg bmw

Design av Mehmet Doruk Erdem.