Uppblåsbar båt med segel – klassikern i en sportversion

Segling idéer sommar sport sjö semester camping

Många minns kanske barndomen – vem har inte en? Uppblåsbar båt med segel körde? Även om det inte snabbt och lite svårt var under kontroll, var uppblåsbara jollar med segel absoluta storsäljare under 1960- till 1980 -talen. Numera produceras och säljs de knappt – det beror troligen på de praktiska jollar och katamaraner som säkerställer riktigt segling. Men det borde förändras från och med nu – eftersom det taiwanesiska företaget TIWAl nyligen sålde ut en jolle med ett segel som lovar både fart och stabilitet – två saker som dess föregångare saknade.

Intressant kombination mellan uppblåsbar båt med segel och jolle – TIWAL

sportigt alternativ till jollar ny design

Företaget Tiwal / baserat i Taiwan / specialiserat på tillverkning av en modern uppblåsbar båt. Designen är en spännande blandning av jolle och Uppblåsbar båt med segel och erbjuder därför fördelarna med båda båttyperna. Tiwal är snabb att sätta upp, tar väldigt lite plats och kan passa perfekt i bagageutrymmet på familjebilen. När den demonteras förvaras båten i två sportväskor och kan enkelt bäras av en person. Till skillnad från andra båtar behöver du inte låna en släpvagn och ge extra lagringsutrymme hemma. Den kompakta uppblåsbara båten kan därför följa med familjen på varje utflykt och är alltid redo att användas, oavsett om det handlar om att segla i havet eller i sjön.

Uppblåsbar båt med segel – tekniska data

segla sommar rolig familj

Tiwal kan drivas av en eller två personer. Gummibåten med segel har en längd av 3,20 meter och levereras med ett segel med en yta på 7 kvadratmeter. Båten är gjord av lätt plastmaterial, förstärkt med aluminium, och erbjuder möjligheten att njuta av det vackra sommarvädret. Designen presenterades under båtmässan i Frankfurt och fick stor popularitet.

Praktiskt och kompakt – uppblåsbar båt med segel från TIWAL

Designidé segling havet vacker modell

Fritid med familjen i en gummibåt

Segeljolle sportig havs sommarsemester

 Uppblåsbar båt med segel

Aluminium förstärker modern design familjesemester

Montera snabba och enkla designidéer

Uppblåsbar båt ny designidé segling hav

Uppblåsbar jolle lättmonterad idé

Seglingssportaktiviteter sommarlov

snabb montering tar perfekt mindre plats

snabbt packade idéer två ryggsäckar