Färgad modern lägenhet i Hong Kong

Lägenhet i Hongkong -modern designfärgad vägg i vardagsrummet

Den ledande designstudion från Hong Kong Moderne skapade denna fräscha inredning. Den där Lägenhet i Hong Kong heter Rainbow House / The Rainbow House / och ligger i Tsuen Wan, Hong Kong och omfattar 830 kvadratmeter – ett öppet vardagsrum, sovrum, barnrum. Lägenheten kännetecknas av en intressant design och kommer säkert att glädja alla som älskar dynamik.

Färgad inredning – lägenhet i Hong Kong

Hongkong lägenhet färgad vardagsrum ljuskrona

Hela designen inspirerades av färgerna i regnbågen – rött, gult, grönt och orange lämnar det Lägenhet i Hong Kong De ser glada och ultramoderna ut och skapar en bekväm atmosfär för arbete, lek eller avkoppling. Färg accenter är inställda på de blanka vita ytorna. Vardagsrummet är rymligt och har matsal och en mysig matplats. En målad regnbåge förbinder alla rum. De tre huvudfärgerna – rött, gult och grönt väljs i enlighet med de färgade möblerna. Opaka gardiner “gömmer” lägenheten för omvärlden och du kan njuta av den spännande atmosfären i lugn och ro. Överallt du tittar imponerar inredningen med sina starka färger och dynamiska former.

Modern lägenhet i Hong Kong

Lägenhet i Hong Kong-färgat-gult-bord

Sovrummet från Lägenhet i Hong Kong är tillgänglig via vardagsrummet. I motsats till det orange vardagsrummet är en vägg i sovrummet målad grön. Ett litet orange skrivbord erbjuder en mysig atmosfär för studier. Designen i den moderna lägenheten är helt enkelt oförglömlig.

Lägenhet i Hong Kong – barnrum i glada färger och vitt

Lägenhet i Hongkong -moderna-interiör-grön ljuskrona

Modernt sovrum i vitt och grönt

Lägenhet i Hongkong-grönt-modernt sovrum

Lekfull inredning i regnbågens färger

Lägenhet i Hong Kong Färg accenter i det moderna vardagsrummet