Studiodesign i minimalismens anda

Design av EgoVitaminaCreativa

stor vägghylla studio interiör

Projektet för Studio design från den italienska arkitektstudion EgoVitaminaCreativa för deras nya kontor i Cuneo, Italien imponerade vid första ögonkastet. Arkitekterna köpte en enrumslägenhet och gjorde om den till en modern arbetsplats. Konceptet bakom inredningen var att maximera det tillgängliga utrymmet och ha så mycket lagringsutrymme som möjligt.

Studio design helt i vitt

färsk-grön-vägg-måla-kontor

Förbereder för projektet för Studio design i minimalismens anda innebar att riva upp några väggar. Matsalen och köket har kombinerats och väggarna mellan korridoren och sovrummet har också försvunnit. Resultatet är ett rymligt vardagsrum som har delats in i tre – studio, konferensrum och kontor med ett badrum.

Intressant lagringsutrymme i den nya studion

Kontorsinredning studio design

stor-vit-vägg-hylla arkitekter studio

En stor hylla, utan handtag, i vitt, med ett enkelt modernt utseende och en intressant kantform skiljer badrummet från kontoret. En skjutdörr spelar en dubbel roll – om det behövs skiljer det studion från kontoret, och om inte, kopplar det ihop de två områdena. De vita möblerna står i kontrast med väggarnas färska gräsgröna färg och de mörkbruna kakelplattorna. Elegant väggklocka är den enda dekorationen som väggarna behöver. Det är inte bara en intressant, utan också en praktisk Studio design skapades, som delar de inre områdena förnuftigt och sätter vackra accenter utan detaljerad dekoration.

Av K.H. Christova

vit-modern-vägg-hylla-kontor-inredning

Praktiska kontorsmöbler – vägghylla

praktisk-kontorsmöbler-förvaringshylla

Förvaringsutrymme på vägghyllan

Förvaring vägghylla kontorsmöbler

Modern studio design – inredning

modern studio design interiör

Kontorrenovering – omvandlingsplan

Studio Ego Office Remodeling Plan