Skandinavisk inredning i Denver, Colorado

Skandinavisk inredning - snyggt kök

Detta typiska Skandinavisk inredning är från Denver, Colorado, USA. Huset byggdes 2011. Det är ett enfamiljshus som representerar moderna arkitektoniska lösningar och innovativa designidéer. Denna bostad i urban stil är mer än bara ett hem – det är ett konstverk. Den enorma expansiva interiören gör att detta hem ser ännu större ut än det är. Interiören är bara bra – gjord av de bästa materialen.

Kök och vardagsrum är anslutna

Skandinavisk inredning - öppen spis

En av de bästa funktionerna i den här Skandinavisk inredning är den snygga flytande trappan med glasräcke. Det förbinder diskret de två våningarna i huset och gör huset ännu mer elegant och lyxigt. Själva köket är fullt utrustat med allt du behöver och är tillverkat av högkvalitativa material – Bosch -apparater. Designen är mycket elegant och ändå modern och innovativ. Detta spektakulära Skandinavisk inredning  kan inte överraska oss med prakt och skönhet.

Trägolv som en del av skandinavisk design

Trägolv i skandinavisk inredning

Dessutom är denna skandinaviska inredning fascinerande praktisk och funktionell. Alla rum är placerade på ett anmärkningsvärt sätt för att fullt ut betjäna invånarna. Projektet inkluderar också avancerade energimekaniska system och avancerade kök. Elementen har ett fint modernt utseende som komplimangerar interiören. Low-e-fönstren är ett mycket kreativt val för denna typ av arkitektur. Detta är definitivt framtiden för skandinavisk inredning. Det är perfekt på alla sätt.

Intressant glasvägg i köket

Skandinavisk inredning - modernt kök

Sammanfattningsvis kan jag säga att denna skandinaviska inredning är okonventionell och ändå helt bekväm. Den kombinerar olika funktioner från olika stilar och arkitektoniska lösningar och behåller sin egen äkthet. Det är en urban bostad som sticker ut från grannhusen. Det har en mycket speciell stil och form, definitivt det trevligaste huset inom några miles. Om du frågar mig vad gör detta Skandinavisk inredning så extraordinärt – jag måste säga dess vackra unika.

Rebecca T.

Rekreationsområde - Skandinavisk inredning

Pälsfilt på soffan ger också en skandinavisk stil

Badrum - skandinavisk inredning

Modernt vitt badrum

intressant dörr i denna skandinaviska inredning

Intressant dörrdesign

ljusa nyanser i skandinavisk inredning

Skjutdörr av trä i huset med skandinavisk design

Skjutdörr i huset med skandinavisk design

Modernt kök med skandinavisk stil

rymligt rum i skandinavisk design

Skandinavisk köksdesign

Hus med skandinavisk arkitektur – framifrån

Skandinavisk exteriördesign från huset