Modern minimalistisk inredning – “Singel” lägenhet

modern lägenhet inredning

Dessa minimalistisk inredning är ett projekt av Laura Alvarez Architecture. Den härliga tvåvåningslägenheten du ser på bilderna nedan ligger i Amsterdam, Nederländerna. Byggnadens första våning täcker 70 m2. Denna våning består av olika vardagsrum, kombinerade i ett gemensamt utrymme. Rumsfördelningen i denna lägenhet med minimalistisk inredning visar faktiskt ett arrangemang av de enskilda, mycket väldefinierade områdena.

minimalistisk inredning i Laura Alvarez Architectures lägenhet

minimalistisk-inredning-design-lägenhet-nederländerna

I linje med trenderna minimalistisk inredning fullständig övergivande av alla dekorativa eller skrymmande delar av inredningen. På detta sätt avslöjar ett rymligt och ljust hus framför besökarens blick, inredda med underbara möbler. Den eleganta ståltrappan med tydliga geometriska linjer gör designen in denna minimalistiska inredning särskilt attraktiv.

Modern inredning – vita och träelement

modern-interiör-design-vit-grå

Dessa minimalistisk inredning erbjuder många överraskningar, till exempel en serie stora takfönster på övervåningen som tillåter solljus att flöda in i rummet. Vardagsrummen är dock utrustade med en mängd olika lampor som ger designen en speciell charm. I allmänhet är varje detalj av detta fascinerande minimalistisk inredning gästerna med exklusivitet och erbjuder en riktigt unik atmosfär.

minimalistisk inredning i matsalen

minimalistisk-interiör-matplats

Designmöbler och snygga tillbehör är några av attraktionerna som den här minimalistisk inredning erbjudanden. Material och texturer som används är fascinerande. Det finns också mycket funktionella lagringssystem. Dessutom ger det slanka gråa golvet i kombination med andra träelement harmoni i möblerna. Ett intressant faktum är att denna moderna, minimalistiska inredning faktiskt ligger i en gammal byggnad som har katalogiserats som ett nationellt monument.

Ovanligt soffbord i trä

ovanligt-soffbord-trä

Vita moderna trappor

vit-trappa-modern-design

minimalistisk köksdesign

minimalistisk köksdesign

Skjutdörr i trä som accent

vita väggar och träelement-modern-inredning

Vit minimalistisk inredning

vit-minimalistisk-inredning-design

Funktionellt lagringssystem

funktionellt lagringssystem

Takfönster i minimalistisk inredning

takfönster-minimalistisk-inredning-design

Sovrumsdesign på övervåningen

sovrum design övervåningen

Modern badrumsdesign

modern badrumsdesign

Träelement som väggdekorationer

träelement-modern-vägg-dekoration

vit minimalistisk inredning