Modern mejerihytte i Madrid, Spanien

Sennhütte Spanien modern arkitektur

Detta hus är ett modern mejeribod, nyligen byggt i La Mortaleja, stadsdelen Alcobendas i Madrid, Spanien. Boytan är 875 kvadratmeter och ger mycket bostadsyta och några speciella funktioner. Du kan se ett konstnärligt förhållningssätt på den färgade fasaden, medan interiören imponeras av den minimalistiska inredningen.

Modern mejeribod med en spännande, färgglad design

modern trädgård pool

Blandningen av vitt, rött och grått på fasaden får huset att se mer spännande ut. På bakgården speglar vattnet i en utomhuspool fasaden. En mysig sittgrupp under en baldakin lovar trevliga timmar i naturen. En rad höga träd skyddar trädgården och skyddar ägarnas privata område. Palmer och krukväxter står i kontrast till den annars låga vegetationen. En grusväg delar gräsmattan i två och leder till den andra trädgården framför huset, som har dekorerats med en intressant blomsterskulptur. de modern mejeribod ser öppet ut genom glasdörrarna.

Modern mejerihytte med elegant inredning

Sennhütte-vardagsrum-modern-möblerad

Sennhütte-modernt-interiör-vardagsrum

Inuti imponerar modern mejeribod med rymliga rum på fyra våningar. Huset har en egen hiss som gör det lättare att röra sig genom golven. Entrén, gästbadrummet, stor foajé, matsal och en terrass med en bekvämt utformad matplats ligger på markplan. Färgpaletten hålls neutral – vit, svart, brun och beige blandas på ett elegant sätt. Möblerna var i minimalistisk stil – enkelt men elegant. På första våningen finns rum, personalområdet, till och med ett biorum, garage och ett gym. Det finns ytterligare två sovrum på översta våningen. Det gröna området, den konstnärliga inredningen och de många rummen gör denna Sennhütte perfekt för en familj

Av K.H. Christova

modern trädgårdsträdgårdsdesign

modernt svartvitt kök

Sennhütte-modernt-svart-vitt-kök

modern belysning i vardagsrummet

Sennhütte belysning vardagsrum

Vardagsrum med utsikt över trädgården

Sennhütte-glasvägg-vacker-trädgård

eleganta trädgårdsmöbler

Sennhütte Spanien uteplats

Fasad – modern mejeribod

modern-arkitektur-Sennhütte-fasad

modernt minimalistiskt badrum

minimalistisk-badrum-svart-vit

minimalistiskt sovrum

rymligt-sovrum-minimalistisk-deisgn

Hiss i den moderna Sennhütte

Sennhütte interiörhiss