Mössan – trendig och super bekväm

grupp av läderfodral

Vissa tror att Bönpåse ser omoderna ut i vardagsrummet och försummades ofta och användes bara för spel i barnrummet. Men nu finns de alltid där, med nya, attraktiva mönster och skapar en verklig känsla i varje rum.

snygg soffa

snygg soffa

Mössor är utformade för att vara lätta och manövrerbara. Deras lilla fotavtryck innebär att vi kan placera dem var som helst i vårt hus, även utomhus. Om du har möblerat ditt rum med loungemöbler, Bönpåse passar perfekt där. Även om möblerna är gjorda av läder och hela interiören ser ganska chic ut, är det inga problem – de nya läderdesignerna på säsorna ser fantastiska ut. Det är också en Bönpåse Super bekvämt, du kan läsa en bok eller titta på en film i timmar.

svarta skinnsäckar

svarta skinnsäckar

Bönsäckar är också särskilt populära bland barn. Deras former är höga och inte mycket högre för dem än en vanlig stol. Deras mönster är roliga och mjuka, vilket är särskilt viktigt eftersom barnen har en tendens att hoppa på möblerna.

modern vardagsrumsdesign med brunt läderfodral

modern-vardagsrum-design-brun-läder-beanbag

du Bönpåse Att välja skulle vara en skrämmande uppgift eftersom bönsäckar finns i olika storlekar, mönster, färger och ibland olika former så att de känner högsta komfort.

brun läderfåtölj med fåtölj

brun-läder-Bean-bag-fåtölj-pall

Bönpåse perfekt för avkoppling

Bean bag fåtölj perfekt avslappning

cool lurvig mössa

cool-furry-bean-bagEn fåtölj erbjuder allt – stol, fåtölj och säng i ett

cool-bean-bag-fåtölj-barn-spel

stor sittsäckstol i vardagsrummet

Stort fåtölj vardagsrum

bekväma beanbag -kollektion – soffa och fåtölj

bekväm samling av bönor

coola utomhusmössor

coola utomhusmössor

Beanbag stol – brunt läder

Bean Bag fåtölj läder