Liten lägenhetsdesign från USA

Designad av Haiko Cornelissen Architecten

 modern lägenhet - vardagsrum

Lägenheten heter Wall-All och ligger i Queens, New York, USA. Det ritades av arkitekten Studio Haiko Cornelissen Architecten, som har kontor i New York och Amsterdam. Det lilla Lägenhet design erbjuder det absoluta maximala funktionaliteten inom det lilla bostadsutrymmet. Konceptet med projektet är att göra om rummen så att mer utrymme skapas för de mest använda områdena, lägenheten

Modern lägenhetsdesign från New York

 elegant inredning - vardagsrum

Lägenheten består av tre separata rum – ett öppet vardagsrum och två sovrum. Tack vare det innovativa Lägenhet design vardagsrummet förstorades och tog över funktionerna i köket, skåpet och biblioteket. Skåpet är dolt bakom en skjutvägg och bokhyllorna är fästa vid en annan vägg. Köket är litet och kompakt, med massor av dolda skåp. Sovrummen och det delade badrummet är också designade i enlighet därmed. Många inbyggda skåp erbjuder mer utrymme och gör att den minimalistiska inredningen kan komma till sin rätt.

Spännande lägenhetsdesign

 elegant öppen spis och intressant bord

Designerna valde ett neutralt färgschema. Vardagsrummet har ett vitt tak och väggar med svarta element och ett svart golv. Det planterade matbordet och de färgade böckerna ger ett modernt och intressant utseende. Sovrummen och badrummen är så minimalistiska som möjligt, målade i vitt och även med svart golv. I motsats till detta är badrummet helt utformat i ljusa färger. Vissa metallytor kontrasterar mot de vita plattorna. Lägenhetsdesignen ser modern ut och erbjuder tillräckligt med utrymme för de boende att känna sig bekväma.

Av K.H. Christova

vitt kök i modern liten lägenhet

vitt kök - modern liten lägenhet

modern inredning – vitt sovrum

elegant badrumsdesign

 

vitt sovrum i liten lägenhet

elegant badrum med vita kakel

elegant badrumsdesign

modern liten lägenhet – ritning

modern liten lägenhet - ritning