Lyxig lägenhetsdesign

Design av Autoban

Lyxig lägenhet design

Detta lyxiga Lägenhet design i den europeiska delen av Istanbul, Turkiet, krävde ett fantasifullt eklektiskt tillvägagångssätt. Medan huvudstrukturen i lägenheten förblev i stort sett oförändrad, har designers på Autoban fokuserat på inredningen. Tack vare flera innovativa idéer har interiören designats om på ett kreativt sätt.

Modern lägenhetsdesign i Istanbul

Art deco sovrum design

De underbara dekorativa elementen i Lägenhet design, kännetecknande för 1800 -talet har blandats med modern inredning. Kombinationen mellan tradition och modernitet skapar spänning. Prydnadstaket har blivit förgyllt och glittrar i olika färger. Det är ett ovanligt beslut i det annars funktionellt inredda rummet. Med undantag för taket är matsalen inredd i en ganska rustik stil. Tegelväggen var målad i en typiskt minimalistisk vit, medan köksskåpen i trä var designade i klassisk stil. De olika elementen bidrar till sammansmältningen mellan mönstren

Spännande inredning – eklektisk lägenhetsdesign

modernt-kök-förgyllt-tak

Den eleganta blandningen av stilar och perioder kan ses i hela lägenhetsdesignen. I varje rum är taket högt och rummet – intressant inrett. Interiören är sammankopplad med de vita väggarna, som utgör den perfekta bakgrunden för de moderna möblerna. Varje rum skapar sin egen atmosfär och kännetecknas av fräscha designidéer. Det liknar nästan dekorerna från en teaterpjäs.

Elegant lägenhetsdesign från Turkiet

Art deco sovrum design

Det vita sovrummet är väl lämpat för vila och avkoppling. En gammaldags radiator ger rummet ett retro-utseende. De svartvita konstverken påminner om urban loftdesign. Kombinationen mellan olika texturer och material har visat sig framgångsrik. Badrummet med marmorgolv bevisar än en gång att materialen skapar rätt atmosfär. Som designerna själva förklarar är badrumsdesign en referens till turkisk hamamkultur. Den där Lägenhet design von Autoban inspirerar med den framgångsrika kombinationen av tradition och modernitet.

av Jaz

 Sovrum med retro -look

modernt-elegant-sovrum

elegant klassisk matsalsdesign

modern-interiör-matsal

förgylld kök

modern lägenhet interiör

Lyxigt modernt vardagsrum

Lyxigt modernt vardagsrum design

modernt bibliotek – eklektisk interiör

moderna lägenhet interiör bokhyllor

modern belysning

modern belysningskorridor

eleganta svarta möbler i matsalen

moderna-svarta-möbler

Atmosfäriska moderna faciliteter, inspelade av Lorenzo Pennati