Couture -möbler från Roche Bobois

Couture-möbler-designermöbler-sittmöbler-soffa-marinblå-vita-ränder

Couture möbler I hennes lägenhet? Hur kunde det hända? Låt oss tänka. Ibland händer det konstiga saker av en anledning. Vad kan vara orsaken till detta? Kanske jobbat in känd designer med en känt möbelmärke? Ja det är det. Den berömda franska designern Jean Paul Gaultier arbetat tillsammans med möbeldesignhuset Roche Bobois, för att producera dessa fantastiska möbler. Deras verkliga syfte är att bevisa att mode och funktion kan fungera tillsammans på ett riktigt bra sätt. Förvänta dig inte något mindre än en extremt fantastisk möbelsamling.

Couture möbler – Mah Jog modulär soffa i Hippie chic stil

Couture-möbler -designer-möbler-sits-möbler-soffa-exklusiv-stil-turkos

Det handlar om glamour och stil och det finns ingen anledning att bevisa det. Det är en värdig översyn av allt deras arbete. Under tiden finns det några bra bitar att upptäcka för ditt hem eller kontor. Den progressiva samlingen av möbler innehåller en Paravent säng, som har en stoppad sänggavel och ett snyggt kalligrafi -motiv av silver och krom. En annan pärla är den stora Mah Jog modulär soffa av Hans Hopfer, im Hippie chic stil från Jean Paul Gaultier vadderad. Det är perfekt för det moderna stadsrummet, oavsett proportioner. Du kan uttrycka det hur du vill, oavsett hur stort ditt rum är.

Couture -möbler med underbar exklusiv klädsel

Couture-möbler -designer-möbler-sits-möbler-soffa-klädsel-färgade-mönster-blommor

Designern och Roche Bobois använd sensuella material, svårfångade färger, ikoniska bitar och popfolklormönster, frodiga texturer, allt detta Couture möbler gör det så spektakulärt. Allt du behöver göra är att ha förtroende för ett världsberömt designer- och möbelmärke. Det verkar inte så svårt.

Couture -möbler – sittmoduler med karaktär

Couture-möbler-designermöbler-sittmöbler-soffa-orange-svart

Couture -möbler – skärmsäng av Roche Bobois

Couture -möbler från Roche Bobois - säng

spektakulära couture -möbler av Roche Bobois

Couture -möbler av Roche Bobois - soffa

Couture -sittplatser med en exklusiv design 

Couture -möbler från Roche Bobois

Couture -sittplatser i eklektisk stil

Couture soffa från Roche Bobois