Massiva trämöbler – designidéer från Frankrike

mysig sittgrupp vadderad fåtölj

Vi presenterar dig designidéer för massiva Trämöbler från Frankrike. Fina linjer, vackra ornament och överraskande nya produktionstekniker definierar dessa enastående mönster, som presenterar olika inredningsidéer och influenser från hela världen. Trämöbler är alltid trendiga. Trämaterialet är som inget annat, så det är inte lätt att presentera intressanta och innovativa modeller, men Grange har lyckats föra fascinerande samlingar till marknaden.

Massiva trämöbler för vardagsrummet

blå-accenter-vardagsrum-prydnad-matta

Företaget grundades för mer än hundra år sedan och är känt för sina känsliga tyger, intressanta färgkombinationer och högkvalitativ tillverkning. Sedan 1904 har Grange baserat sin produktion i Monts du Lyonnais, Frankrike. Massiva trämöbler kräver mycket tidskrävande arbete och kan bara produceras efter ett långt träningspass. Företagets professionella medarbetare skapar så vackra mönster att de fascinerar människor från hela världen. Grange har sina egna produktionsregler, som är en företagshemlighet och som du alltid kan känna igen dina möbler. Den perfekta interiören ser enhetlig ut och möblerna ska komplettera varandra så att det i slutändan blir harmoni i rummet. Dekorationen ska överensstämma med resten av möblerna. Det är därför Grange har skapat en elegant och vacker interiör i alla rum och rum.

Massiva trämöbler för sovrummet

Sovrumsmöbler ljusstake i trä

Ingenting kan skapa en hemtrevlig och mysig atmosfär som massiva trämöbler. Efter varje produktionssteg – konstruktion och produktion – förvandlades möblerna steg för steg till ett konstverk. Tillverkningen av trämöbler tar vanligtvis längre tid än andra möbler, men det är värt att vänta – eftersom de tidlöst eleganta mönster som dyker upp efteråt kan vara med dig livet ut. Tygerna som möblerna är stoppade med är noga utvalda så att de är i harmoni med interiören och skapar vackra accenter. Blandningen av det traditionella och det moderna är helt enkelt utmärkt och är möbeltillverkarens kännetecken Grange.

Lila matta och massivt träbord i matsalen

lila-matsal-runt-träbord

Klassiskt kök med orange accenter

Kakel köksskåp i trä

Utrymmesbesparande idé – Kabinet

Kontorsmöbler Skåp Hem

Rustikt sovrum med orange trämöbler

rustika-sovrum-orange-trämöbler

Naturstenmur och trämöbler i matsalen

Natursten-vägg-matsal-träbord-matstolar