Utmärkande stadsinredning i Toronto, Kanada

Urban inredning i Toronto - minimalistiskt kök

Detta moderna “radhusblock” är en del av en ny utveckling i Toronto, Kanada. Husets inredning är relativt blygsam inuti, men hans urban inredning är extremt elegant. Designad av Cecconi Simone i syfte att få ut det mesta av de blygsamma proportioner, interiören i detta urbana radhus har en polerad och lyxig känsla. Designern förklarar att detta hus var organiserat för att passa en urban livsstil. Även om projektet ser enkelt ut på ytan, döljer det faktiskt ett antal komplexa funktioner.

Urban inredning – minimalistiskt kök

Urban inredning i Toronto - minimalistiskt kök

Stilen av stadsinredning är till stor del öppen och omfamnar den moderna önskan om rörelsefrihet. Olika områden av liv och arbete kombineras och identifieras omedelbart som områden med olika funktioner och stämningar. Det finns tre klart igenkännbara områden inom vardagsrummet: för matlagning, ätande och boende. Dynamiska relationer mellan ytor skapas genom val av material, texturer och färger som används. Vissa är matta och andra är mycket polerade, vissa är reflekterande och andra är transparenta eller ogenomskinliga. Ljus och mörk används också för en dramatisk effekt.

 ”Block townhouse” designad av Cecconi Simone

Modernt kök

Inuti detta attraktiva urban inredning-Områden som måste vara mer inbjudande och intima är inredda i mörkbruna toner, medan fler öppna utrymmen drar nytta av vit lackering. LED -accentbelysning på fläckar som eketrappen ger intresse och djup.

Urban inredning av Cecconi Simone

Modernt kök

Det inre utrymmet är kompakt för att säkerställa det stadsinredningen behåller sin elegans. Mycket möbler läggs till under hela designschemat. Detta säkerställer att den arkitektoniska integritetens estetiska inverkan inte äventyras. Allt har ett syfte och en plats. Skjutdörrar används för att dölja element som bryter harmonin i designschemat. Belysningsskikt förbättrar varje enskilt område och ger atmosfär åt olika zoner. Detta projekt presenterades som en enhetlig komposition och en där den eleganta och eleganta interiören ska vara lika perfekt som den var på dag ett.

minimalistiskt kök

Vit köksö

Inredningsdesign

Matsalsmöbeldesign

Matsalsmöbeldesign

Vardagsrumsdesign

Vardagsrumsdesign

av Jaz

Cecconi Simone

Elegant takvåning med takterrass – SoHo av SA -DA Architecture

Rustik och lyxig maisonette “Iced Winter” av Bo Design