Modern rund köksdesign från Pedini

kompakt köksdesign i svart och vitt

Vi presenterar dig en av de mest eleganta minimalistiska Köksdesigner från den italienska designstudion Pedini. Samlingen representerar a modern rund köksdesign, skapad för att passa den moderna hushållerska livsstilen. Dess kompakta minimalistiska koncept erbjuder maximal effektivitet med minimal plats och visar en stor tillgång för modern husdesign.

kompakt modern köksdesign

kompakt modernt kök

Den där rund modern köksdesign Artika kan anpassas till ditt eget kök. Det erbjuder flera alternativ – ett kök med separata delar och ett enda genomgående kök. Den första består av en fristående U-formad disk och en extra sektion för kylskåp och förvaringsutrymme. Den här sortens modern rund köksdesign är lämplig för ett litet bostadsutrymme eller om du gillar helt öppen konstruktion. Det andra alternativet är ett mer klassiskt kök, det har en traditionell del i kombination med en rund bänk. Det bildar en U-form igen, men inte helt den här gången. Detta alternativ är också öppet och erbjuder utrymme för en livlig och kommunikativ miljö.

funktionellt kök

funktionellt kök

Modern rund köksdesign Artika kännetecknas också av sin mångfald av färger och material. Den finns med naturligt träfinish eller med en toppmodern glanslack med olika färgalternativ. Det finns klassiska vita och svarta versioner för det perfekta minimalistiska utseendet eller en djärv ljusröd version för dem som föredrar en uttrycksfull design. Köksbotten och bänkskivan finns också i olika alternativ, vilket ger frihet att välja vad som passar din egen smak. Kombinera de färger och material du gillar och skapa den moderna runda köksdesignen, som skulle fungera bäst i ditt utrymme. Artika -kollektionen ger stil, elegans och komfort som behövs i det mest trafikerade hemrummet.

av K.H. Christova

kompakt köksdesign av mörkt trä

kompakt köksdesign av mörkt trä

modern köksdesign – vit

kompakt köksdesign i vitt

Futuristisk köksdesign av Pedini

futuristiskt modernt kök

kompakt kök