Modern inredning

minimalistisk arkitektur - sommarhus

Designad av Heliotrope Architects, denna spektakulära moderna Inredningsdesign det ser ut att sväva i luften. Detta beror på att husets grund inte ligger på marknivå. Den enastående byggnaden ligger på ett historiskt torg där det är förbjudet att lägga fasta grundvalar på marknivå. Detta sommarhus med modern inredning bör byggas helt annorlunda.

Modern inredning – snygg, elegant och praktisk

minimalistiskt vardagsrum - inredning

Men allt är möjligt om arkitekten är kreativ. Det moderna huset vilar på stöd – därav den ”flytande” effekten. Den moderna Inredningsdesign erbjuder allt du kan behöva. Det är enkelt, praktiskt, funktionellt, men fortfarande mycket elegant och möblerat med högkvalitativa material. Möblerna är smakfullt kombinerade för att skapa en elegant atmosfär.

minimalistisk inredning i det moderna hemmet

modernt elegant kök i vitt

Huset har en glasfasad genom vilken ägarna kan njuta av de vackra omgivningarna – den moderna Inredningsdesign låter utsikten komma till sin rätt. Interiören är rymlig och inkluderar ett fullt utrustat kök, ett superchic sovrum, ett enormt vardagsrum med en stor bokhylla, ett skåp och stora badrum. Den där Inredningsdesign från det moderna sommarhuset är utformat helt enkelt för avkoppling.

Rebecca T.

Fotograf: Benjamin Benschneider

modern snygg inredning - vitt sovrum

modern inredning - vit hylla

vit minimalistisk badrum