Designidéer för en 4 -rumslägenhet

modern fyrrumslägenhet

Lyxigt 4 rumslägenhet inredning är en verklig utmaning för varje arkitekt. Å ena sidan måste de ta hänsyn till arkitekturen, platsen och utsikten; å andra sidan måste slutresultatet motsvara ägarens idéer. Så att inredningen inte bara är vacker och funktionell måste du tänka på många saker. Vi presenterar dig en intressant designidé och färgschema från Hemonides Applied Arts Arkitekter som säkert kommer att ge dig intressanta idéer.

Fyrrumslägenhet med lyxig inredning och enkelt färgschema

modern takhöjd i lägenheten

De fyra rumslägenhet ligger i centrala Nicosia, i en lugn och isolerad del från Cyrus huvudstad, på marknivån i ett stort bostadshus. En interiör som är både bekväm och miljövänlig. Konstverken är i fokus och spelar en viktig roll i dekorationen.

Fyrrumslägenhet med eleganta möbler i vardagsrummet

modernt vardagsrum bokhylla

I vardagsrummet för de fyra rumslägenhet imponerar på en takhög bokhylla där ägarnas konstverk placerades. Elegant, subtil golvbelysning drar besökarens uppmärksamhet just till denna möbel. De bekväma skinnmöblerna erbjuder många möjligheter att koppla av. De orange och gula färgerna är mycket aktuella för tillfället och kan lägga till intressanta accenter till neutrala färgscheman. Mattan fungerar mer som dekoration.

Matsal med fotogalleri på väggen

modern-matsal-metall-ljuskrona

I matsalen för de fyra rumslägenhet fyra olika matstolar kombineras. Ett färgat fotoalbum av familjen på väggen skapar en mysig atmosfär, medan metallhänget gör att rummet ser modernt ut. Skåpet, som återigen är dekorerat med bilder på väggarna, är sömlöst anslutet till matsalen. Möblerna är i skandinavisk stil – eleganta och enkla. Trägolvet förbinder alla rum visuellt.

Sovrum med ett litet soffbord

Lyxig sovrum grön matta

I sovrummet för de fyra rumslägenhet Fokus ligger på en grön komposition bestående av en gräsgrön matta, ett litet träbord och två vaser. Lyx behöver inte mycket dekoration – det kan uppnås väldigt enkelt med rätt färgkontraster. Badrummet ligger bredvid sovrummet – de två separeras av endast en glasdörr. Det lilla badrummet med dusch och grå väggar ser snyggt ut. En bonus är poolen, som kan nås från vardagsrummet.

Grått färgschema i badrummet

stor-spegel-grå-badrum

Modern dusch i badrummet

modernt-dusch-glas-dörr-badrum

Moderna skåpbilder

moderna-skåp-bilder