Exklusiva lyxmöbler av Clive Christian

Bänkskiva i marmorstårta

Till skillnad från andra möbelföretag gör Clive Christian sitt Lyxiga möbler bara i utställningslokaler. Det kan låta lite ovanligt, särskilt för en möbeltillverkare, men de producerar bara exklusiva möbler. Efter att ha tittat på hans mönster får ordet lyx en ny innebörd. Det är en förstklassig möbelkollektion som du inte ser varje dag.

Lyxig möbeldesign – samling av Clive ChristianKristallkrona-lyxig inredning-matsal

Företaget för Lyxiga möbler grundades 1978 och har sedan dess varit expert på hållbara, miljövänliga och fantastiska möbler. Företagets motto förklarar bäst företagets policy och uppdrag. Deras ledprincip är – Vår miljö är våra barns miljö. En av många anledningar till att Clive Chrisitans möbler är så unika och enastående är att de är gjorda med biomassa och återvinningsbar energi, vilket är en garanti för att miljön skyddas.

Lyxiga möbler för kungliga interiörerelegant-beige-tapet-himmelsäng sovrum

Kopplingen till naturen ökar attraktionen hos Clive Christians skapelser mycket. En annan försäljningsargument är naturligtvis design och material. Vad kan vara mer fascinerande än ett underbart, kungligt sovrum Lyxiga möbler, eller vara ett klassiskt kök?

Lyxiga möbler ger stil i hemmet

elegant-inredning-idé-vardagsrum-regal-stil

Den fina tillverkningen av Lyxiga möbler bidrar till att öka möbelföretagets popularitet. Clive Christians utställningslokaler är alltid underbara och imponerande. Möblerna är en riktig perfektion och skapar en romantisk, nostalgisk atmosfär. Färgscheman är övervägande vita, varvid den naturliga träfärgen ofta bibehålls och garanterar en mysig atmosfär.

Naturmaterial och neutrala färgscheman

Trävägg-elegant-matsal-möbler

Träpaneler på väggarna, rik prydnad och massor av glas definierar interiören i Clive Christian. En bänkskiva i marmor är nästan given i köket, medan kristallkronor skapar en mystisk atmosfär i sovrummet. Accenter ställs in med subtil färgad belysning.

Vitt kök med massor av prydnader

vit kaka ö-kunglig stil

Klassiskt toalettbord med spegel

klassiskt-toalettbord-med-spegel

Gräddfärgat lyxskåp

gräddfärgad lyxig skåpinredning

Rosa färgad diskret köksbelysning

rosa-färgad-subtil-tårta-belysning