Fascinerande designmöbler för hela huset

modernt sovrum jalis säng design

Neuhaus är ett ryskt företag som tillhandahåller belysning, dekoration och Designmöbler för hela huset. Anmärkningsvärda kök, inspirerande badrum och unika sovrum, glada vardagsrumsdesigner kommer att förvandla hela hemmet som inget annat. Neuhaus symboliserar skönhet och tidlös elegans. Endast tyger och material av högsta kvalitet används och skapar en lyxig, men samtidigt hemtrevlig atmosfär.

Utmärkta designmöbler bidrar till en ädel atmosfär

lyxigt-skåp-läder-stol

Dessa Designmöbler är helt enkelt utmärkta – europeiska möbelföretag i toppklass och möbeldesigners presenterar sina verk på Neuhaus i Ryssland. Neuhaus är en interiör- och designstudio som introducerar några av de mest populära och intressanta tyska märkena i Ryssland och visar dem i sina utställningslokaler. Sedan företaget grundades 1996 har företaget presenterat sina ryska kunder exceptionella mönster och inredningsidéer som kommer från de mest eftertraktade arkitekterna och möbelproducenterna i Europa.

Designmöbler för varje del av huset

glada-moderna-barnrum

De olika företagsmärken som Neuhaus representerar erbjuder olika typer av elegans Designmöbler – Basde rum, sovrum, vardagsrum och mycket mer. År 1999 erkändes Neuhaus -samlingen som den största samlingen i Östeuropa. Idag finns mer än 200 toppföretag listade som Neuhaus -partner. Vi nämner bara några kända namn – Cor, Rolf Benz, Duravit, Draenert Design Studiom, Tobias Grau, Walter Knoll, Wittmann, Form Exclusiv, Schoenebuch, tygproducenterna Sahco, JAB, Zimmer + Rohde, Sede, Klafs, Interluebke , Trueggekmann, Neue Wiener Werkstätte, Siematic, Treca de Paris och många andra.

Designmöbler – tysk kvalitet och ryska inredningsidéer

modernt hörnköksträ

Neuhaus strävar efter att ta med bara de bästa inredningsidéerna och Designmöbler att presentera för sina ryska kunder. När du ser dessa spännande interiörer kommer de att komma ihåg länge. De är den absoluta synonymen till komfort och vackert utseende. De erbjuder hela koncept för moderna lägenheter och hus som är kundorienterade och uppfyller kundernas behov. Vi presenterar bara några intressanta mönster, innovativa idéer och lösningar och helt perfekta dekorationsidéer. Neuhaus har definitivt förtjänat sitt rykte som en av de mest betrodda, innovativa och moderna inredningsstudiorna.

Modernt kök från Siematic

modern-kök-samling-Siematic

Elegant sovrum beige-brun färgschema

elegant-sovrum-beige-brun-färgschema

Glasbord-modern design

Glasbord-modern-design

 Modernt vardagsrum med blå detaljer

Soffa vardagsrum rysk inredningsstudio

Modern stol för trädgården

modern stoldesign