Italienska möbler och rysk design för lyxigt boende

Lyx-läder-möbler-skåp-rysk-deign-studio

De italienska möbelföretagen är utan tvekan ledarna i branschen. I alla fall skapas de vackra interiörerna inte längre uteslutande av italienska konsulter och inredare. Den välkända ryska preferensen för överdådiga interiörer, lyx och mysighet spelar en stor roll i utformningen av dessa utmärkta element. Det sägs att en kombination av båda – italienska möbeldesigner och Rysk design  är det bästa valet, på samma sätt exotiskt och unikt som ett tvåloppsbarn som kombinerar det bästa av sina föräldrar.

GLT – Ryska interiörkoncept bidrar till excellensen hos italienska interiörer

rysk-design-italiensk-möbler-matsal

GLT Studio är en rysk designstudio där erfarna konsulter och unika designers ryska interiörkoncept och skapa glamorösa interiörer. Med hjälp av sina italienska kollegor – möbelproducenter blev GLT snabbt en symbol för rysk stil och elegans.

Ryska inredningskoncept – speciella samlingar och idéer för lyxboende

Kristallkrona glasbord vardagsrum

GLT förverkligar sina kunders drömmar och ger den unika möjligheten att presentera en lyxig inredning enligt dina egna idéer hemma. Du kommer att skapa en ö full av lyx och stil i alla hus och lägenheter. Ädla tyger och otroliga stilkombinationer, dekorationer och möbler presenteras på ett sådant sätt att ingen kan bli besviken. Du kan också föreslå din egen idé och studion kommer att göra det till verklighet. de Rysk design visar en tydlig preferens för italiensk design och hög kvalitet.

Ryska inredningskoncept för varje rum

Lyx-sovrum-italienska-möbler-rysk-designer

Den ryska studion är baserad i huvudstaden – Moskva. De lägger stor vikt vid kundernas önskemål och har en mängd olika mönster att erbjuda som de gärna gör om efter kundens krav. Unika sovrumsdesigner i viktoriansk, kolonial eller gotisk stil väntar på alla fans av tradition. Matsalarna är en eklektisk blandning av antika dekorationer och äkta kungliga residensmöbler. Köken är multifunktionella och kombinerar den moderna kompakta formen och de traditionella prydnaderna i en oförglömlig design. Rysk design är charmiga och glänsande.

Charmiga italienska möbler och rysk stil i en oförglömlig inredning

svartvitt kök rysk design

Förutom de vackra och högkvalitativa italienska möblerna finns det några särdrag som gör Rysk design imponera så mycket. Materialvalet är ett av dem – inget sparas för att du ska må bra – plysch, satin, läder eller ciborium, bambu, ek, ibenholt, allt är bara det finaste. Sten, rostfritt stål och glas ger designen ett modernt utseende.

Möblerna från GLT är vanligtvis imponerande massiva, har lite retrosmak och kombineras med eleganta vaser, keramik, överdådiga mattor och ljuskronor.

Abigail

Grå modern skåpinredning

grå-modern-skåp-interiör

Ädla köksdesigner

ädel köksdesign trädörr