Moderna loungemöbler

Design av Leolux

modern elegant snygg möbeldesign soffa

Det nederländska möbelföretaget Leolux erbjuder fantasifulla Lounge möbler. Möbelfabriken grundades 1934. Det hade i alla fall ett annat namn på den tiden och specialiserade sig på klassiska möbler. Företaget köptes senare av bröderna Jan och Ton Sanders, som utvecklade moderna koncept. Nästa generation av företagsledare följde i deras fotspår och kom med nya idéer själva. Resultatet är imponerande – många färger och snygga moderna mönster kombineras framgångsrikt med hög kvalitet och komfort. Leolux -företaget är känt för sitt utmärkta, moderna Lounge möbler känd.

Eleganta färgade loungemöbler från Leolux

snygg möbeldesign-lila soffa och rött bord

Möblerna från Morena -kollektionen är särskilt populära. Kollektionen av moderna loungemöbler utvecklades av designern Stefan Heiliger 2010 och fokuserar på elegant soffdesign. Huvudkarakteristiken är den skulpturala och eleganta formen. Det ser ut som att soffor “smälter in” i varandra. De olika möblerna kan kombineras med varandra för att skapa en attraktiv och elegant sittgrupp.

Modernt och intressant – loungemöbelkollektionen ‘Morena’

snygg möbeldesign-lila soffa med röda kuddar

Detta moderna Lounge möbler Kollektionen finns i läder- eller tygöverdrag. När det gäller färgen – de är uttrycksfulla, starka och skapar en känslomässig atmosfär. De finns i grått eller vitt för de konservativa och i rött eller lila för extravaganta kunder. Med sin minimalistiska design passar Morena -kollektionen till alla moderna hem eller kontor. de Leolux designer har verkligen försökt att göra denna lounge möbler inte bara attraktiva, men också mycket bekväma.

Av K.H. Christova

modern stilfull möbeldesigndetalj

Spännande design – moderna loungemöbler

modern snygg möbeldesign

elegant vit soffa

Elegant vit soffa

elegant elegant soffa

elegant snygg möbeldesign - modern soffa

Ett nytt sätt att sitta: KU ME KO