LED -glödande skor: sneaker -trend bland unga, men inte bara

Sneaker trend -led-lysande-skor-fascinerande-lek av ljus

Goda nyheter för alla älskare av bekvämt mode – nyare Trender för sneakers vid horisonten! Och den här gången är det ljusare än aldrig förr – skorna lyser faktiskt. Dessa konstiga sneakers har en LED -bar integrerad i sulan, som kan ställas in för att lysa kontinuerligt, men också för att ändra färger eller blinka.

Ny sneaker trend – skor med lysande sulor

Sneaker trend -led-lysande-skor-färger-fashionabla-färgglada

Oavsett om det är ovanliga sneakers eller gatuskor med blinkande vitt ljus signalerar LED -skorna bäraren med absolut modemedvetenhet. Dessa föredras ofta av tonåringar och barn eftersom de bara ser coola ut. Du känner den coola sneaker -trenden från dansgolvet och den är särskilt populär bland unga och barn. Vuxna presenterar alltmer ett modeuttalande på trottoaren eller till exempel när de joggar.

Sneakertrend för alla – kvinnor, män, tonåringar och barn

Sneaker trend -led-lysande-skor-vita-dam-mode

De glödande skorna ser inte bara bra ut, de har också en praktisk användning – kvällspromenaden eller promenaden efter skolan i den mörka årstiden är säkrare. Vissa modeller kan till och med ställas in för att blinka eller att signalera under färger. Det fungerar som de konventionella LED -remsorna, som återger färgerna enligt RGB -principen eller lyser uteslutande i kallvitt.

Lysande skor på catwalken – Karl Lagerfeld för Chanel

Sneaker trend -led-lysande-skor-mode-chanel-karl-lagerfeld

Vem som först upptäckte de glödande skorna kan inte fastställas definitivt. 2011 överraskade Karl Lagerfeld presentationen av sin höst / vinterkollektion 2011 på Paris Fashion Week med höga, svarta klackskor, men den här gången lyser de också. Den berömda formgivaren av tyskt ursprung förvånar alltid med en osynlig och galet idé på catwalken.

Skotrend för ljusa höga klackar – Karl Lagerfeld för Chanel

sneaker-trend-led-lysande-skor-chanel-höga klackar

Chanelhögklackarna med integrerade små LED-lampor kan se ut som om de var inspirerade av en sci-fi-film, men har blivit riktigt populära och har inte glömts bort i vissa fall. Hollywood -skådespelerskan Julianne Moore märktes bra fyra år efter presentationen av de första LED -höga klackarna från Chanel i märkets kollektion 2014/15 med svarta sandaler som lyser naturligt.

LED -skor – platta sandaler med lysande sulor från Chanel från vår / sommarkollektionen 2016

sneaker-trend-led-lysande-skor-chanel-fru% cc% 88hling-2016

Hi-tech-inspirationen finns fortfarande kvar i märkets senaste kollektioner. På catwalken våren / sommaren 2016 promenerade modeller i platta vandringssandaler med LED-lampor integrerade i deras ultratjocka sulor. De ser naturligtvis inte särskilt filigran ut, men de kan användas för att byta garderob. De går dock med en avslappnad klädstil och mer mot vardagen.

Sneakertrend bland kändisar – stjärnor bär också LED -skor

Sneaker trend -led-lysande-skor-platt-victoria-beckham

Stjärnor och kändisar har inte förblivit likgiltiga för den nya sneaker -trenden. Brittiska sångerskan Ellie Goldung bar glödande sneakers i vardagen, men också på konserter 2015, vilket visade hennes känsla av välbefinnande. Efter att USA -sångaren Jason Derulo lagt upp ett foto med sina häftiga LED -sneakers, orsakade de extraordinära vita modellerna en sensation. Lilly Allen och Rita Ora dök upp 2015 med vita plattformssneakers och lysande sulor av designern Ashish Gupta, som sedan dess har blivit känd för sitt blinkande och glittrande mode. Även modeikonen Victoria Beckham delade ett roligt Instagram -foto när hon slappnade av och på gott humör på fredagar.

Trendig sneakertrend bland unga – ljusa skor 

sneaker-trend-led-glödande-skor-mode-outfit-street-stil

Andra modemedvetna eller aktiva inom modeindustrin, som brittiska tv-presentatörer Fearne Cotton och Gok, modebloggare över hela världen, presenterar ovanliga utseende med sneakers som garanterat kommer att locka uppmärksamhet. Kändisarna är också en bra annons, som syftar till att föra de extravaganta, men inte heller billiga skorna närmare massorna. För unga och fashionistas är dessa definitivt en förebild och deras individuella styling fungerar som inspiration. Man får inte glömma att trender har ett pris. Du kan få designerskor för cirka 480 euro eller billiga skor för cirka 78 euro.

Sneakertrenden gäller även märkesskor – lysande Yeezy från Adidas

sneaker-trend-led-lysande-skor-adidas-yeezy

Naturligtvis har toppidrottsmärken som Adidas svarat på intresset och har nu utrustat sin ultralätta modell Yeezy med ett LED-ljus i sulan. Under dagen kan sneakers knappt särskiljas från sin konventionella version och garantera komforten när du går, vilket den mycket populära modellen ger. Löparskorna finns i ett brett utbud av färger för övermaterialet och är lika lämpliga för kvinnor och män.

Sneaker trend – lysande pelare också med Nike Air Force 1

sneaker-trend-led-lysande-skor-air-force-nike

Nike litade på en annan säljstrategi och utrustade en klassisk modell med lysdioder. Detta är kanske varumärkets storsäljare och har varit en favorit för stora och små i decennier – Nike Air Force One. Modellen är mycket lämplig för en sådan ‘konvertering’ på grund av sin relativt tjocka och robusta sula, där de små lamporna är väl skyddade. Materialet i sulan ger också ett diffust ljus, som inte fångar ögat.

Sneakertrend för män – skor med lysande sulor

sneaker-trend-led-lysande-skor-ma% cc% 88nner-mode

Under tiden har de vita sneakersna blivit ett måste för såväl dam- som herrgarderoben och har förtjänat en plats i skoskåpet för varje samtida människa. Och inte utan anledning – de passar bara till varje outfit, är bekväma och enkelt snygga. Nyligen har de också erbjudits med en exceptionellt lysande sula. Ett riktigt blickfång och bli också en trendsko för 2016!

Sneakertrend för kvinnor – sportiga skor i ljusa färger

sneaker-trend-led-glödande-skor-svart-outfit-leggings

Den svarta varianten är också ett bra val, naturligtvis om bäraren föredrar att bära mörka nyanser. Ett så stort urval av olika färger på det övre materialet är inte heller nödvändigt, eftersom de glittrande lamporna är iögonfallande. För modeller med färgat ljus kan du ställa in en fot för att lysa annorlunda än den andra.

Lysande sneakertrend för den ultimata partnerlooken

sneaker-trend-led-lysande-skor-vita-par-partner-look

LED-skomodellerna är främst könsneutrala och är därför perfekta för att skapa en partnerlook. De finns också i barnstorlekar och möjliggör listiga kombinationer för barn och föräldrar som Mini-Me-outfits. Du kan designa dina egna glödande skor i mörker och till ett mycket överkomligt pris. I hobbyaffärer kan du hitta fluorescerande färger som också appliceras på sulan eller övermaterialet. Välj bara färgen enligt materialet och experimentera med neonfärger. Dessa lyser dock inte som sådana utan reflekterar ljuset.

Sneakertrend i vardagen – LED -lampor integrerade i skosulan för att matcha outfiten i färg

sneaker-trend-led-lysande-skor-ta% cc% 88glich-outfit-mode

Modebloggare med glödande skor driver igenom den nya sneaker -trenden

sneaker-trend-led-lysande-skor-mode-läge

Sneakertrend perfekt för personligheter med extravagant smak

sneaker-trend-led-lysande-skor-man-skateboard-sportig

Lysande sneaker trend populär bland unga människor

sneaker-trend-led-lysande-skor-vita-mode-jeans

Fluorescerande skor lyser i mörkret 

sneaker-trend-led-lysande-skor-neon-fluorescerande