10 intressanta presentidéer till jul

stora-gåva-idéer-jul

10 intressanta Presentidéer till jul vi har sammanfattat för dig här. Även om de är extraordinära, är de också roliga och din familj och vänner kommer säkert att behaga.

Presentidéer till jul – bilder

cool-present-idéer-jul

En av de största Presentidéer till jul Du kan spela in din röst och hänga den på väggen som en bild eller ett foto. En definitivt icke-traditionell, men mycket personlig present till dina favoritfolk. Det är också mycket elegant och kan hängas i svart och vitt eller färgas som en accent i vardagsrummet, matsalen eller till och med på kontoret.

Presentidéer till jul – intressant akvarium för barnen

Akvarium-intressant-form-present-idéer-jul

Dessa Presentidéer till jul kommer att glädja dina barn. En intressant form och en guldfisk – och du har löst problemet med julklapparna. En annan praktisk sida – akvariet passar även i ett mindre rum och kan stå på hörnet av hyllan.

Presentidéer till julfärgade rätter

Fruktskål tillverkad av pennor

Dessa glasflaskor är fantastiska Presentidé till jul och kommer att skapa en glad atmosfär i varje hus. Du kan få flera i en färg men i olika storlekar, men du kan också använda många flaskor i olika färger som accenter i vardagsrummet eller matsalen. Intressant fruktskål gjord av pennor, eller skål och vaser, inspirerad av Ing och Jang. Var kreativ – med lite fantasi kan du hitta fantastiska mönster – som den här bordslampan i form av en tekopp.

Presentidéer till jul – bokhyllor

Presenterar julbokhyllan

Mer spännande Presentidéer till jul  Dessa eleganta och innovativa bokhyllesystem är för alla bokfantaster. De är moderna, innovativa och passar bra till alla interiörer, skåp eller små läshörnar i lägenheten.

Presentidéer till jul – hemmakontor för honom / henne

cool-present-idéer-jul-bordslampa

Överraska din partner och designa ett litet hemmakontor. Du behöver en elegant bordslampa med en intressant form och du har satt upp ett elegant och praktiskt skåp.

Färgade glasflaskor – fina presenter till jul

färgade flaskor vin

Intressant golvlampa i form av en tekopp

intressant-golvlampa-julklappar

Intressant bokhylla för mysig läshörna

Presenterar jultips Bokhylla

Modern vas – inspirerad av Ing och Jang

minimalistisk-vas-två-delar

Fruktskål i svart och vitt

svart-vit-skål-extraordinära-present-idéer-jul