Om du gör dessa kostymer för utomhus själv, blir du garanterat inte kall

Alla vet att det fortfarande är kallt i Tyskland under karnevalen. Och det påverkar naturligtvis också valet av kostym. Speciellt när karnevalsfesten äger rum i ett fräscht rum eller till och med ute, krävs en DIY -karnevalskostym som håller dig varm. Eller kanske du letar efter varma kostymer för flytten? Särskilt om du vill göra kostymerna för dig själv kan det rätta hittas mycket snabbt.

Gör dina egna kostymer för utomhus - roliga idéer som håller dig varm

Men kreativitet krävs för detta och de som inte har det ser fram emot några förslag och idéer. Vi vill visa dig dessa idag. Vi har sammanställt några bra förslag på varma kostymer för utomhusbruk, varav några kan vara lämpliga för dig. Se hur enkelt det är att göra egna utomhusdräkter för barn och vuxna!

Gör kostymer för dig själv – djurdräkter till kalla karnevalen i Tyskland

Gör dina egna dräkter för utsidan - djur från overaller är varma kläder

Hemmagjorda djurdräkter är en bra idé om du vill göra kostymer för dig själv, för för de flesta av dem kan du helt enkelt bära en jumpsuit över vanliga kläder (alternativt en tvådelad kostym eller tröja). Resten består av rätt tillbehör. Till exempel, om du vill klä ut dig som ett lejon, skaffa dig en beige eller ljusbrun plysch jumpsuit. Använd en grå för en elefant, en vit för en isbjörn, en svart för en panter, etc..

Gör dina egna kostymer för utomhusbruk med tjocka tröjor för djurdräkter

En huva är fördelaktig i många fall, eftersom du kan använda den för att fästa öron, horn, horn eller andra element på den. Och dessutom kommer huven att hålla huvudet varmt samtidigt. Få inspiration från våra djurkostymguider. Det finns riktigt roliga dräkter bland dem!

Mardi Gras kostymer idéer – sista minuten kostym för ett lejon

Gör kostymer för dig själv - lejon av gula kläder och bruna ballonger för manen

Vad sägs om den här lejonkostymen som också är lämplig för utomhuskarnevaldräkter? Förutom gula kläder behöver du bara lite beige, gul och brun filt och små, långsträckta ballonger i brun färg om du vill göra den här typen av kostymer för dig själv. En längre gul ballong för svansen behövs också.

Gör roliga lejondräkter för utomhus själv med ballonger

Blås upp flera ballonger. För svansen, knyt en kort brun till den långa gula. Klipp ut två större gula och två mindre bruna cirklar ur filten, lim de bruna ovanpå de gula och vik dem till mitten. Fixa vikningen med varmt lim. Denna knäcka skapar ett 3D -utseende. Limma dubbelsidig tejp längs huvens ytterkant, som du sedan fäster de bruna ballongerna på.

Gör dina egna kostymer utomhus för barn och vuxna - elefant och gepard med sammetdräkt

För att göra detta, applicera först en dubbelsidig limspets på ballongerna på sidan utan en knut och fäst dem sedan på tejpen. Slutligen fäst lejonets öron också. Du kan också använda varmt lim för detta. Klipp ut en elyps från den beige / ljusbruna filten, skär den en gång i mitten och lim den på båda sidor av buken med varmt lim eller textillim. Använd en säkerhetsnål för att fästa svansen på baksidan genom att sticka den genom ballongknuten.

Gör dina egna kostymer för utomhus – Mary Poppins

Gör dina egna kostymer för utomhus med en rock - Mary Poppins med en hatt

Eftersom Mary Poppins bär olika kläder i filmen har du ett ganska stort utbud av varianter: Bara en långärmad, vit blus med svart kjol och svarta strumpbyxor för en kostym inuti eller med valfri kappa på utsidan. Pälsen kan också ha valfri färg, men ska se elegant ut och om möjligt retro. Det finns dock några tillbehör som definitivt inte bör saknas så att figuren du vill skildra omedelbart känns igen:

 • ett paraply
 • röd rosett / fluga / halsduk
 • keps
 • Handväska eller liten resväska

Kappor håller dig varm och är den perfekta klädseln för Mardi Gras på vintern

Lek gärna med kläderna om du vill använda något som du redan har i din garderob. Till exempel, istället för en kappa och midikjol, är en lång kjol med kavaj också lämplig. Fortfarande inte säker? Då har du en anledning att titta på remaken och hitta din favoritoutfit, som du sedan kan göra själv till kostymer för utsidan!

Mardi Gras kostymidé med kavaj och lång kjol till Mary Poppins

Karnevalskostymidéer – Willy Wonka som en varm karnevalskostym

Willy Wonka med en sammetblazer eller kappa i lila, lila eller rosa

Det spelar ingen roll om du väljer Willy Wonka från den ursprungliga filmatiseringen eller från remaken med Johnny Depp, för i båda versionerna bär Wonka en sammetrock som håller dig varm. Så den perfekta idén om du vill göra egna dräkter för utomhusbruk. Du behöver också:

 • keps
 • band
 • Käpp
 • färgglad herrväst
 • valfritt: handskar och solglasögon (för Johnny Depp -varianten)

Willy Wonka från den gamla filmversionen med käpp, hatt och kappa

Pälsen kan också ersättas med en kavaj. En peruk kan vara användbar, men det krävs inte. Beroende på utetemperaturen kan du bära andra kläder under västen för att hålla dig varm. Det kommer inte att synas på grund av pälsen.

Gör astronauterna själv som kostymer för utomhusbruk

Karnevalskostymidé för barn och vuxna - astronaut med jumpsuit och tejp

 • Totalt sett (helst större än vanligt)
 • gummistövlar
 • Handskar av gummi eller läderimitation
 • Sprayfärg i silver
 • grå tejp
 • valfritt: stora plastbollar och skum för hjälmen, sandpapper, spraylim

Gör kosmonautdräkter för karneval med silvertejp

Spraya stövlarna och handskarna i en silverfärg (utomhus om möjligt) och lägg dem åt sidan för att torka. Fäst sedan tejpen på overallen. Om du vill skapa lite konsistens kan du också limma ulltrådar under tejpen. På det sättet blir astronautdräkten inte för smidig. Arbeta dig upp bit för bit, men tejpa inte över dragkedjan så att overallen fortfarande kan öppnas.

Dricks: Tänk på att jumpsuiten verkligen kommer att hålla dig väldigt varm på grund av tejpen. Dessutom är det också lite smalare, varför en större storlek rekommenderas. Så att luften kan cirkulera bättre i overall kan du också lägga till några slitsar i armar och ben.

Gör din egen hjälm för karnevalskostymer

Tinker tillbehör för karnevalen - idé och instruktioner för kosmonauthjälmen

Om du vill använda en hjälm behöver den inte nödvändigtvis sättas på. Den kan också bäras under armen som tillbehör till dräkten. Detta är särskilt fördelaktigt om du själv vill göra en kostym i sista minuten. För att sätta på den måste du först förstora öppningen (tillräckligt stor så att tillräckligt med luft kan komma in när du bär den) och slipa kanten väl, eftersom den blir skarp efter skärning. Du kan också använda en borr för att borra hål överallt.

Gör sedan kragen av skum genom att ta öppningens omkrets som en mätning. Du sprayar först de färdiga elementen med silversprayfärgen och fixerar dem sedan till varandra med spraylimet och sedan till bollen. Tejp kan användas för att hålla den på plats tills limmet torkar.

Gör galna kostymer för dig själv – en fågelskrämma

Roliga fågelskrämmor i jeans och en rutig skjorta - förklädnad med vanliga kläder

Jeans och en skjorta är grunderna i denna dräkt. Dessutom finns det naturligtvis också en halmhatt eller annan hatt. Vad du bär under är upp till dig, så fågelskrämmor är perfekta som gatukarnevaldräkter. Faktum är att om du till exempel bär en tjock tröja under din skjorta blir utseendet ännu mer autentiskt, eftersom fågelskrämmor också är rikt fyllda med halm.

Tjocka kläder för fågelskrämman och tips för sminkningen

Om jeansen har revor, hål eller fläckar, så mycket bättre. Dungarees är ännu bättre. Om du vill kan du lägga till några sugrör till ärmarna och byxbenen (eller ulltrådar som efterliknar halm). Smink är också viktigt. Förläng munnen med målade sömmar och använd svart smink för att måla långa ögonfransar på det nedre ögonlocket. Röda kinder och näsa är också en del av det om du vill göra fågelskrämmor som kostymer för dig själv.

Karnevalskostym DIY – Frodo från “Sagan om ringen”

Frodokostym med DIY -kappa av filt

 • grön filt
 • Träring (t.ex. för gardiner eller servetter)
 • gyllene sprayfärg
 • guldkedja eller band
 • Bladformad brosch
 • Väst, skjorta, byxor

Enkel hobbit -karnevalskostym med matchande tillbehör

Sy en kort kappa av filtduken. Det finns många mönster och DIY -instruktioner online som du kan använda och är superlätta att sy. Spraya träringen med den gyllene färgen. Och med det är du redan klar med förberedelserna. Ta på dig din skjorta, väst och byxor och ta på dig kappan, vilket håller dig varm och varm. Den perfekta idén om du vill göra dina egna kostymer för utomhus! Du bär ringen runt halsen och dekorerar kappan med broschen.

Idéer för kreativa dräkter med kappor eller kappor

Kostymidéer med kappor eller kappor som håller dig varm - Rödluvan, Batman, Knight

Förresten, för kalla dagar är alla typer av dräkter som kräver en kappa lämpliga. Detta beror på att det håller dig varmare än du kanske tror. Detsamma gäller päls och andra rockar. Vi har sammanställt några klassiker, men också mer originella idéer som du kan välja om du vill göra kostymer för utomhus själv i följande lista:

 • Lilla Rödluvan
 • Läderlappen
 • häxa
 • Trollkarl (t.ex. Harry Potter)
 • Cruella de Vil
 • vampyr
 • Vikingar
 • kung drottning
 • Riddare
 • Magneto från X-Man
 • fe -gudmor från Askungen

Gör barndräkter själv – varma karnevalskostymer för kvinnor och flickor

Klä ut dig som en enhörning med dessa instruktioner för varma karnevalskostymer till gatukarnevalen

Enhörningen är ett mycket populärt mystiskt djur som är mycket populärt inte bara bland barn, utan också bland kvinnor. Om du letar efter en varm karnevalskostym för kvinnor eller barn kan du betrakta den och göra djuren som kostymer för dig själv. I videon nedan har vi bra instruktioner för dig utan sömnad som även nybörjare enkelt kan följa.

Så att dräkten verkligen håller dig varm är det bäst att använda en kostym som antingen är extra tjock eller under vilken du bär tjocka kläder. Du behöver också en stor fjäderboa för manen och svansen och en liten för hornet, vit och rosa filt, säkerhetsnålar, saxar och hett lim. Istället för fjäderboa kan du också använda färgglada ulltrådar eller remsor av tyll och limma dem på de vita kläderna.

Gör roliga karnevalskostymer själv – Oreo för en partnerdräkt

Idé för förklädnad för karneval eller Halloween - Oreo för vänner och älskare

Vita tröjor eller tröjor, vita hattar och svarta byxor (eller lika vita) är kläderna du behöver om du vill göra de enkla, svartvita kostymerna för dig själv. Du får också:

 • kartong
 • fräs
 • papper
 • svart sprayfärg
 • dubbelsidig tejp eller varmt lim
 • vit markör

Kreativ partnerdräkt i svart och vitt - DIY Oreo -kex

Klipp först ut en stor, rund mall från papperet. Ta till exempel en skål som mall. Du använder sedan den här mallen för att överföra två cirklar av samma storlek på kartongen, som du sedan skär ut med skäret på en lämplig yta. Spraya sedan cirklarna utomhus med sprayfärgen och låt dem torka.

Gör oreo kex av kartong, skum eller frigolit och en vit tröja

Lite kreativitet krävs då, eftersom du nu måste använda den vita markören för att överföra de typiska oreomönstren till den nu svarta kartongen. Men det behöver inte vara perfekt. Limma sedan de färdiga “kakorna” på tröjorna. Så snart du kramas, kommer båda kexen ihop och bildar den populära dubbla kexen. Och som vi alla vet håller kramen dig varm. Riktigt roliga kostymer är de inte?

Dricks: Du kan också göra kexen av skum eller frigolit. Men eftersom de är tyngre bör du lägga band på dem och använda dem för att sätta på dem.