Underbara idéer för eldstadspynt

grön-eldstad-dekoration-intressant-jul-strumpor

Välj den som passar dig Julspisdekorationer och skapa en underbar, festlig atmosfär för hela familjen! Vi har samlat olika mönster och idéer för dig – oavsett om det är modernt eller traditionellt, för stora eller små eldstäder, självgjorda eller köpta – våra tips erbjuder ett alternativ för varje interiör.

Traditionell eldstad julpynt och julstrumpor

modern-elegant-jul-dekoration-spegel-manteldel

Den traditionella Julspisdekorationer  är lämplig för rustika, klassiska eller kungliga interiörer och sten eldstäder. Avgjort i det rödgröna färgschemat, med massor av färska blommor och grön vegetation, kombinerat med höga vita eller röda ljus. Julkransen är obligatorisk och hänger över eldstaden. Gyllene eller kristallstatyer ger ett ädelt utseende. Det är bättre att undvika sfärer och stjärnor – och istället välja eleganta ljushållare i smidesjärn.

Modern eldstad juldekorationer

rolig-färgad-öppen spis

Den moderna Julspisdekorationer å andra sidan är dedikerat till experiment. Lila, blå, röd – allt är tillåtet, så länge du känner för att prova det. Färdighet spelar en stor roll här – gör pappersstjärnor, dekorera dem med färgglada bollar, klistra en julväggklister över spisen. Godis kan bli en del av dekorationen. Även om ljusblått och rött är en intressant kombination, måste det samordnas med julgransdekorationerna.

Julspisdekorationer med vinterunderlandstema

vit julstrumpor

Den som har en vit öppen spis och kan måla väggen bakom eldstaden i vitt kan bara skapa ett super elegant vinterunderlandstema med vitt och guld. Speglar, några utvalda kristallstatyer och vita blommor. Detta Julspisdekorationer  kan kombineras perfekt med gyllene bollar i olika storlekar. Vita ljusstakar med vita ljus, konstsnö och julgran med vit dekoration skapar en vinter saga i ditt vardagsrum!

Viktiga tips att välja mellan Julspisdekorationer – matcha eldstadens juldekoration med resten av dekorationen. Bestäm ett färgschema / rödgrön, rödblå, lila-guld eller andra / och bestäm vilken färg du använder för att ställa in accenter. Dekorationen bör samordnas med väggens färg och eldstadens färg. Låt inte ljus brinna utan uppsikt, och om du vill använda levande blommor för att dekorera eldstaden, kontakta din butik först – vissa blommor tål inte värmen från eldstaden.

Klassiska blommor som dekoration

Juldekoration mantelpiece blommor

Rött glänsande juldekorationer

röd-blank-jul-dekoration-skorsten-dekorera

Lila juldekoration – Rudolf

lila-jul-dekoration-Rudolf

Gyllene julpynt

gyllene-jul-dekoration-rudolf

Gyllene julkrans spis

gyllene julkrans spis

Traditionella gröna juldekorationer

traditionell-grön-jul-dekoration

Eldstad i sten med ljus

Sten eldstad ljus juldekoration

Färgglada hemlagade stjärndekorationer

Sten eldstad-färgglad-hemlagad-stjärna-dekoration

Silverblå juldekorationsidé

silver-stjärna-vit-öppen spis-blå-boll-juldekorationer

Traditionell spisdekoration med färska blommor

Julblomma färsk eldstad dekoration idé

Modern färgad dekoration – julgran och öppen spis

modern-öppen spis-färgglada-jul-dekorationer