Designa handfat i trä som en stadskarta över London

Design tvättställ -ved-london-diskbänk-innovativ-modern-kreativ

A Design diskho lockar uppmärksamhet med sin extraordinära designidé. Produktdesignern Julia Kononenko designar det distinkta handfatet som en hyllning till London, eftersom staden erkändes som centrum för den industriella revolutionen på 1700 -talet. Det representerar flodkanalerna i centrala London och genom miniatyr av dessa kommer vattnet också att rinna från röret. Plywood användes för prototypen, men samma teknik kan fortfarande användas på sten och marmor. Designern planerar en hel serie tvättställ som typografiska skildringar av stora städer som New York, Paris, Peking, Tokyo och Kiev.

Designa tvättställ av plywood – vattnet rinner genom flodkanalerna i London

design-diskbänk-trä-london-innovativ-idé-portotip

Handfat med en slags stadskarta kommer att vara underbart lämplig för hotell och pensionat och fungera som en funktionell höjdpunkt som presenterar staden på ett särskilt elegant sätt. Älskare av stadsdesign skulle verkligen vilja ha en sådan designerbit.

Designtvättstunnlar replikerar flodens kanaler i centrala London

design-sink-wood-london-city-map-water-river-porto

Designern arbetar inom funktionell design, särskilt riktad mot små lägenheter och minihus. Kolla in hennes andra projekt på hennes webbplats nedan.

Detaljerad bild av materialet – handfat av plywood och faner

design-diskbänk-trä-london-karta-vatten-flod-hyllning

Handfat i trä imponerar med sin ovanliga struktur

design-diskbänk-trä-london-detalj-vy-modern-plywood

* Ta reda på mer från designern för ytterligare projekt här