Exklusiva designträdgårdsmöbler på Miami Design Fair 2012

designer trädgårdsmöbler i miami design 2012 konstverk

Varje år i december är det ett glamoröst evenemang i Miami Beach – den prestigefyllda designermässan “Design Miami”. Vid den senaste utställningen 2012 var mycket intressant Designer trädgårdsmöbler visad. De flesta modellerna skapades av unga designers som visade uppfriskande innovativa idéer för de vattentäta materialen.

Designer trädgårdsmöbler av harts är den nya trenden

designer trädgårdsmöbler i miami design 2012 entré

Under de senaste åren har hartset blivit ett vanligt material att göra Designer trädgårdsmöbler att göra av det. Materialet har unika egenskaper som företag som Snarkitecture och Nucleo har varit ganska imponerade av. Dessa företag använder harts för att göra möbler för att kombinera ekologiska produkter med handgjorda element. Snarkitecture ligger i Brooklyn och designade designen som är utspridd över ingången till mässan. Installationen är ganska imponerande med sina vita rörformiga element. Designstudion skapade också många intressanta trädgårdsmöbler som ställts ut på mässan. De flesta möblerna var gjorda av harts och såg ut att utsättas för effekterna av erosion. Det var ett tydligt uttalande om hur snabbt tiden går och ingenting varar för alltid.

Designer trädgårdsmöbler – Fossil matbord av harts

designer trädgårdsmöbler i miami design 2012 hartsbord

Tiden presenterades också som ett viktigt tema i Nucleos verk, vars designers Piergiorgio Robino och Stefania Fersini också Designer trädgårdsmöbler göra av harts. Matbordet Harz Fossil är ett särskilt imponerande konstverk. Denna extraordinära möbel inspirerades av de geologiska formationerna. Enligt utställarens uppfattning innehåller denna design ett avtryck av framtiden och är i sig en fossil. Denna extraordinära utställning skulle vara ett perfekt tillskott till en övervuxen bakgård med vilda växter.

Historien fungerar fortfarande som inspiration för utemöbler

designer utemöbler i miami design 2012 bänk

Lathe X -bänken ser mer traditionell och klassisk ut än de flesta Designer trädgårdsmöbler på marknaden. Modellen designades av Sebastian Brajkovic. Egentligen är denna utställning lika extraordinär och innovativ som harts trädgårdsmöbler. Möbeln av metall med många prydnader är från 1800 -talet. Den ursprungliga designen skapades för en utställning på Sudeley Castle i England. Brajkovic designade materialet på ett ovanligt sätt. Bänken gjordes genom att placera två stolar bredvid varandra från olika positioner.

Vas för trädgården med en exklusiv design

designer trädgårdsmöbler i miami design 2012 trädgård vas

Alla utställningar på mässan var inte nya. Vissa Designer trädgårdsmöbler imponerad av sin eleganta vintage design. Trädgårdsvasen av den danska designern Axel Salto är ett utmärkt exempel på en sådan anläggning. Detta stycke är från 1940 och tillverkat av porslin av stengods med ett distinkt mönster. De organiska prydnaderna ser naturliga ut och lämpar sig för trädgården. Denna designervas kommer att vara den perfekta dekorationen för din uteplats.

Intressanta utställningar på designmässan i Miami

designer trädgårdsmöbler i miami design 2012 matbord

De nämnda konstverken är bara en liten del av Designer trädgårdsmöbler som ställts ut på mässan. Men det kan vara så att de väcker ditt intresse och du fortsätter leta efter sådana unika trädgårdsmöbler.