Nendo “Skeleton” bestickset – minimalistisk, funktionell och okonventionell

nendo bestick set skelett valerie objekt svart silver pvd beläggning kniv matsked tesked gaffel

Axel Van Den Bosschee och Veerle Wenes grundade Antwerp designmärket Valerie Objects, som erbjuder en unik samling av vardagliga föremål med en ovanlig estetik. Denna okonventionella etikett symboliserar de personliga stilarna hos designers, arkitekter och konstnärer som har överförts till konkreta föremål. I dagens inlägg vill vi presentera det senaste Nendo -besticksetet “Skelett”, som designades för det belgiska möbel- och hemtillbehörsmärket Valerie Objects. Som med alla produkter från japanska studion Nendo har de begåvade formgivarna varit inte mindre fyndiga i sitt senaste projekt.

nendo bestickset skelett valerieobjekt okonventionell form silver svart pvd beläggning rostfritt stål

Bestickuppsättningen Nendo “Skeleton” består av en sked, en gaffel, en kniv och en tesked, vilket innebär hög funktionalitet och mindre materialavfall. Besticket “skelett” reduceras till det absoluta minimum. Uppsättningen är begränsad till en tunn kontur, som begränsar mängden material som används utan att påverka funktionaliteten. Konturerna av det extraordinära Nendo-besticken påminner om bilden av ett skelett som kan ses på en röntgen.

hängande koppfälg design nendo bestickset skelett valerieobjekt svart silver

Minskningen i form gör att de japanska formgivarna kan designa bestickset så att det kan hängas och förvaras på olika ställen i köket. De fascinerande fyra delarna kan hängas på kanten av koppar och skålar. Besticket har tunna handtag och imponerar med oväntade knäck i linjerna. Perfekt balanserad och designad med negativt utrymme i mitten, kniven består av bara ett handtag och ett blad.

rostfritt stål pvd -beläggning nendo bestickset skelett valerieobjekt

Det attraktiva Nendo -bestickset har ett eget specialställ och praktiska väggkrokar. Så du kan hänga besticken på väggen och visa det som ett konstverk. Setet erbjuds med en förstklassig PVD -beläggning i fyra olika färger – silver, svart, koppar och guld. Ytan på besticket “Skeleton” är rep- och smutsavvisande. Bestick i rostfritt stål tål diskmaskin.

rostfritt stål pvd beläggning svart silver nendo bestick set skelett valerie objekt

minimalistiska okonventionella kinks negativt utrymme nendo bestick set skelett valerie objekt

nendo bestickset skelett valerieobjekt fin kontur form balanserad hög kvalitet

nendo bestickset skelett valerieobjekt silver rostfritt stål smutsavvisande

stå silver design nendo bestick set skelett valerie objekt negativt utrymme

nendo bestick set skeleton valerie objects present box holder black

nendo bestick set skelett valerie objekt utförande silver minimalistisk elegant

nendo bestick set skelett valerie objekt rostfritt stål kontur reducerad elegant

* Läs mer om designetiketten Valerie Objects och studio Nendo