På väg till din drömfigur – gå ner i vikt med South Beach Diet

Gå ner i vikt med kostidéer Nutrition Plan Hälsosam mat South Beach

Att vara med en Gå ner i vikt För att kunna göra det är den höga motivationsnivån avgörande. Här på Wohl&Vi visar dig populära tips och tricks som leder dig till din drömfigur. South Beach Diet är mycket populärt inte bara i USA, varifrån det kom, utan också i Europa. Uppfinnaren är den amerikanska kardiologen Dr. Arthur Agatston, som använder Atkins Low-Carb Diet som bas. Agatston-kosten är inte lika strikt på kolhydratintaget och är baserad på en lågkolhydratplan. Grunden för kosten är det glykemiska indexet för mat. South Beach -dieten minskar livsmedel som innehåller mycket socker och mättat fett. Menyn innehåller främst grönsaker, frukt, fisk och magert kött.

Gå ner i vikt med South Beach Diet – må bra i vikt utan att räkna kalorier

Gå ner i vikt med diet South Beach utan kolhydrater Glykemiskt index

Kändisar som Beyonce svär vid South Beach Diet. Denna proteinbaserade kost kombinerar lågkolhydrat- och fettsnål mat. Kosten innehåller livsmedel med lågt glykemiskt index som grönsaker, sallad, kött, fisk, nötter och fullkorn. Livsmedel som får blodsockernivån att stiga snabbt (har ett högt glykemiskt index) är inte tillåtna på denna diet: bröd, pasta, potatis, socker, vitt mjöl och vissa typer av frukt undviks. Kosten är indelad i 3 faser. De två första är lite svårare och radikalare och uppnår en bra kroppsdetox och rening.

Kost för snabb viktminskning

South Beach Diet 3 faser som håller vikten bra utan att räkna kalorier-huvudmåltider

Måltiderna är 3 om dagen, men du kan också äta mellanmål tre gånger om dagen. Du kan äta tillräckligt för att tillfredsställa din hunger.

Första fasen – den varar 14 dagar och tillåter inte kolhydrater. Det finns lite matval i två veckor. Följande är förbjudet: ris, bakverk, potatis, socker, frukt, grönsaker med hög sockerhalt och långsamt verkande kolhydrater. Under denna fas kan du gå ner till 6 kilo. Denna fas bör endast utföras av friska människor. Du bör undvika frukt, fullkornsprodukter och baljväxter, men inte för länge.

Gå ner i vikt med en diet – konsumera inte kolhydrater

hälsosam kostplan utan mat rik på sockermättade fettsyror

Andra fasen – efter de första 14 dagarna kan vissa kolhydrater med lågt glykemiskt index förtinnas. (Fullkornsprodukter, grönsaker, frukt). Ris, potatis, godis, vitt mjöl och bananer är fortfarande förbjudet. Denna fas varar tills du har nått önskad vikt. Viktminskningen blir långsammare i den andra fasen.

Diet Fullkorn Mat Bröd med lågt blodsocker

Fas 3 – baseras till stor del på populära råd som dietister ofta ger. Ditt huvudmål – att behålla önskad vikt. Lätt sport är bra för kroppen.

South Beach Diet Grönsaker Magert kött Fisknötter Fullkorn South Beach med bantningsmedel med lågt glykemiskt index