Karnevalsdekorationer för hemmet – bra karnevalidéer att göra själv

Om du vill dekorera ditt hus för Mardi Gras, så har vi några färgglada och glada idéer för dig som du enkelt kan implementera. Masker, kransar, konfetti, pappersgirlanger och mycket mer. Dessa Karnevalsdekorationer för hemmet kommer definitivt att öka förväntan och göra karnevalstiden oförglömlig. Kolla in dessa hantverksidéer och bli inspirerad.

Innehåll:

1. Idéer för bordsdekorationer för karneval med masker, glaspärlor och fjädrar att göra själv

2. Hantverk för karneval: LED -ljus med konfetti i ett glas, lucka

3. Karnevalsfönsterdekoration: fönsterbilder med clown, kransar och många hantverksidéer

Karnevalsdekoration-hem-idéer-gör-det-själv-svart-vita-stjärnor-masker-bordsdekoration

Karnevalsdekorationer för hemmet – använd maskerna överallt

Karnevalsdekoration-hem-idéer-gör-det-själv-elegant-svart-vit-bordsdekoration

Om du är värd för en fest med karnevaltema kan du imponera på dina gäster genom att vackert dekorera bordet. Masken är en symbol för karnevalen, så du kan använda den på många sätt – på tallrikarna eller som en accent i ett blomsterarrangemang. Välj ljusa färger som lila, grön, gul och orange. Gör fantastiska cocktailpinnar med pomponger och linda kedjorna runt servetterna. Försköna lyktorna med konfeter eller färgade papperscirklar.

Karnevalsdekorationer till bordet

karneval-dekoration-hem-idéer-gör-det-själv-karneval-mask-glitter-blå-grönt-guld

Du kan göra vackra kransar av papper eller muffinkoppar som ytterligare dekorationer. Försköna papperslamporna eller häng stora pappersblommor över matbordet. Så enkelt är det att få in ett gott humör i huset!

6 idéer för fantasifulla tillbehör för karneval -pyssel med barn

Gör hantverk för Mardi Gras med barn i grundskolan – idéer för färgglada dekorationer och festtillbehör

Gör hantverk för Mardi Gras på dagis – hantverksidéer för masker, tillbehör och dekoration

Gör karnevalsdekorationer själv – bordsdekorationer med karnevalsmasker

karneval-dekoration-hem-idéer-gör-det-själv-karneval-mask-lila-guld-fjäder

De praktfullt dekorerade karnevalsmaskerna är en absolut höjdpunkt på festbordet och vid varje karnevalsfest. Med lite fantasi och bara några material kan du göra en förtrollande mask själv, med vilken du kan dekorera din lägenhet för att passa tillfället. Om du vill designa en bra mask efter din egen smak kan du antingen göra den av byggpapper eller pappersmake, eller så kan du dekorera en vit ögonmask av plast själv. Du kan dekorera plastmaskerna med glitter och stenar i ljusa färger. Du kan till exempel ramma in ögonområdet med glitterstenar eller paljetter. Du kan försköna näsan och pannan med guld- eller silverglitter. När du dekorerar kan du använda valfri annan prydnad och trolla fram en glittrande, färgstark mask. Små blommor att fästa på samt dekorativa stengränser hjälper dig att skapa en underbart vacker karnevalsdekoration för ditt hem.

Glittrande, skimrande bordsdekorationer i intensiva färger för karneval eller maskerad

Karneval-dekoration-hem-idéer-gör-det-själv-påfågelfjäder-glitter-ljus

En färgstark dekoration av bordet och rummet gör dig omedelbart på bättre humör. Om du vill organisera en privat karnevalsfest och imponera på en elegant atmosfär kan du göra underverk med bara några dekorativa element. Om du vill ha en enkel bordsdekoration kan du till exempel ordna en vas med påfågelfjädrar istället för blommor. Värmeljushållare med dekorativa stenar i samma nyanser som fjädrarna ser bra ut utan att bordet är rörigt. Du är välkommen att designa dina karnevalsdekorationer från riktiga fjädrar eller få en del av plast och dekorera dem efter behag. Påfågelfjädrar är också lämpliga för att dekorera olika karnevalstillbehör som hattar, masker och hårtillbehör.

Kedjor istället för servettringar

servettring kedja grön lila karneval dekoration idé

Mardi Gras -dekorationer för hemmet inkluderar små och stora ballonger, gigantiska ballonger, ballonger i en bra hjärtform och konfettiballonger. Vad tycker du om ballonger som är fyllda med färgglada papperskonfetti istället för helium? För konfettiballongerna fyller du vita, genomskinliga ballonger med glittrande konfetti. Hur man skapar en bra dekoration med ballonger som omedelbart gör dig på festhumör. Om ballongerna sedan spricker är roligheten ännu mer garanterad. Konfettin glittrar i luften och skapar ett stort överraskningselement som dina gäster kommer att uppskatta.

Venetiansk stil på karnevalsbordet

karneval dekoration hem masker bord dekoration idéer lila blå

Du kan också göra konfettin själv till din karnevalsfest utan ansträngning. Till hemgjord konfetti behöver du färgat papper med så många olika färger som möjligt och en hålslagning. Stansa papperet och töm hålslagets fångbricka så har du din konfetti. Om du vill ha andra mönster kan du använda en stans. Samla konfetti i en skål och använd dem också för att dekorera bordet. Strö konfetti mitt på bordet eller runt tallrikarna. De färgglada bitarna på bordet passar faktiskt bra med vilken bordsdekoration som helst.

Bordsdekorationer för karneval: gör masker och bordslöpare själv

Karnevalsbordsdekorationer gör idéer till karnevalen själv

Med lite fantasi och mycket glitter kan du skapa en kreativ bordsdekoration för Carnival. Klipp mjukpapper och gör en bordslöpare av det. Applicera mycket lim på den med en platt borste och strö över paljetter. Låt barnen rita stjärnor från papperstallrikar och dekorera de venetianska maskerna med mycket glitter. Visa maskerna på gästernas tallrikar. Med en vintage glaslykta med ett gyllene pelarljus kan du ge bordsdekorationen en extra glamour -touch.

Karnevalsbordsdekorationer: masker med fjädrar och strass

Mardi Gras bordsdekorationer gör idéer med masker

Alternativt kan du dekorera enkla karnevalsmasker med fjädrar eller sticka dem med strass. Ordna dem på en duk i en kontrastfärg, till exempel grön, eller lägg dem som bordskort på gästernas tallrikar. Du kan avrunda dekorationen med vin- eller champagneglas, som du kan matcha färgen på duken. “Fireworks” deco plockare i glasen garanterar en glad atmosfär vid festbordet eller vid buffén.

Bordsdekorationskarnevalidéer: Ställ in accenter med dekorativa band

Bordsdekoration för karneval Idéer för hantverk Krulla presentbandet

Lägg till subtila accenter genom att ordna godiset i presentaskar av guld, krulla presentband med sax och drapera runt presentförpackningarna. Du kan elegant presentera en aptitretare i ett glas, desserter eller till och med fingermat vid barnbordet. Alternativt kan du knyta lådorna med dekorationsbandet och snyggt slå in giveawaysna. Du kan också knyta de dekorativa banden till en trollstav eller en trollstav senare.

Karnevalsbordsdekorationer: iscensätta effektivt venetianska masker

Bordsdekorationskarnevalidéer med masker att göra själv

Klipp vackra prydnader i kartong, knyt en bukett med säsongsblommor och måla en vit venetiansk mask med akvareller. Ordna dekorationerna på en vanlig duk. De venetianska maskerna är ofta riktiga konstverk och du kan hänga dem på väggen eller visa dem på en hylla även efter karnevalen.

Hantverk för karneval: färgning av gyllene chokladthalare

Hantverk för karneval Gyllene chokladthalare färgidéer

Nästa hantverksidé kommer säkert att glädja barnen: du kan använda matfärg för att färga “gyllene” chokladthalare hur du vill och visa dem i en glasskål. Det finns också plats för olika kedjor, leksaker eller andra små saker i skålen. Du kan till och med organisera en skattjakt eller använda den för att belöna barnen med de vackraste eller mest kreativa kostymerna.

Tinker carnival: dekorera flaskor

Hantverk för karneval, måla och dekorera vinflaskor

Har du tomma vinflaskor hemma? Dekorera dem sedan med akrylfärger, plastpärlor och smycken av filt. Färga först flaskorna en silverfärg och lägg dem åt sidan på hushållspapper. Så snart färgen är helt torr kan du försköna den med gröna, lila eller gyllene nyanser. Lim sedan plastpärlor på halsen på vinflaskan. Färg sedan tre shashlikspett och fäst en venetiansk mask i ena änden av varje shashlikspett. Lägg sedan den andra änden av Schaschlick -spetten i flaskan.

Gör karnevalsdekorationer: dekorera LED -ljus med konfetti

Hantverk för karneval LED -ljus dekorera festligt

Försköna LED -ljus med glitter och konfetti. Applicera bara ett tunt lager lim på ljusen och doppa dem sedan i glitter. Låt dem torka ut och lägg dem sedan i små koppar eller lyktor. Dekorera dem med konfetti. Denna dekorationsidé är idealisk för barnbordet, eftersom det inte finns någon brandrisk med LED -ljus och barnen inte kan skada sig.

Karnevalsbordsdekoration med krona och fjädrar

Bordsdekorationskarneval inspirerad av 1001 nätter med en krona på barnbordet

Planerar du ett barnkalas för Mardi Gras? Då ska du inte bara förbereda utsökt mat, utan också dekorera festbordet på lämpligt sätt. Vi visar dig en idé inspirerad av boken “1001 nätter”. Men självklart kan du justera färgschemat och tolka andra sagor på ett liknande sätt. Du behöver fjädrar, transparenta glasflaskor (till exempel Coca Cola -flaskor), kronor och strass.

Bordsdekoration Carnival barnbord festligt dekorera med krona och fjädrar

Gör en duk av crepe eller silkespapper och måla den med en silverkrita. Ordna lila fjädrar i colaflaskorna, skryta med kronorna i lila engångstallrikar. Bred ut fler strass på bordet. Bordsdekorationen för karnevalen är klar. Och det bästa av allt är att barnen kan bära kronorna under karnevalen. Du kan byta fjädrarna mot rosor och tolka sagan Törnrosa. Eller så kan du lägga röda äpplen på bordet och trolla fram en bordsdekoration inspirerad av sagan Snövit.

Gör karnevalsbordsdekorationer själv: dekorera frigolitkottar med glaspärlor

Försköna karnevalsbordsdekorationen med glaspärlor av frigolit

Även om du inte vill sätta ett motto för din karnevalsfest, bör du dekorera bordet. Med kottar gjorda av frigolit och kedjor av glaspärlor kan du göra en färgstark bordsdekoration för karneval, som garanterat framkallar en stämningsfull atmosfär. Du behöver bara linda kedjorna runt kottarna och fixa dem på vissa ställen med varmt lim och din karnevalsbordsdekoration är klar.

Bordsdekoration för karnevalidéer täcker frigolitkottar med glaspärlor

Gör karnevalsdekorationer: gör en dum keps av kartong själv

Carnival tinker fool cap från byggpapper gör själv instruktioner

Barn ser särskilt fram emot Mardi Gras och gillar att göra hantverk. Med nästa DIY -idé garanteras hantverkskul för unga och gamla. Gör en dum keps av kartong. Skär först ut en 10 cm bred remsa av orange kartong. Mät barnets huvudomkrets och beräkna sedan diametern på dårens keps. Skär sedan remsan i storlek och lim ihop de två ändarna. Klipp ut tre trianglar ur grön kartong och ytterligare två trianglar ur lila kartong. Skär två små cirklar ur den gröna kartongen och skär ytterligare tre små cirklar ur den lila kartongen. Sätt ihop dårens keps. Dekorera dem som du vill med klistermärken eller låt barnet måla dem.

Hantverkskarneval: försköna fönstret med en krans

Hantverkskarnevalfönsterballonger skurna ur kartongidé för karnevalsfönsterdekoration

För Mardi Gras gillar många föräldrar att göra färgglada fönsterbilder och kransar, som de sedan håller fast vid fönstret i barnrummet. I fotogalleriet erbjuder vi dig några idéer för karnevalsfönsterdekorationer. Den första idén för karnevalsdekorationer för fönster kan vara gjord av kartong, tyg eller filt. Rita ballongkonturer på kartongen med en penna och klipp ut dem. Skär först botten av en ballong och sedan toppen av en annan ballong. Koppla sedan ihop de två detaljerna. På samma sätt kan du också göra moln, stjärnor och andra dekorativa element själv.

Carnival dekorationsfönster: clown gjord av kartong

Carnival fönster dekoration clown hantverk instruktioner och mall

Den här söta clownen är klar på bara några få steg. En mall för utskrift och skärning hittar du nedan. Klipp ut de olika elementen i kartong i grönt, gult, vitt, rött eller blått. Du kan sedan använda en fineliner för att måla clownens ansikte. Stick fast clownen i glaset med transparent dubbelsidig tejp eller stoltsera med honom på fönsterbrädan.

Carnival dekorationsfönster: mall för clown

Fönster dekoration karneval mall för clown att skriva ut och klippa ut

Karnevalsfönsterdekoration: gör din egen krans av papper

Gör karneval dekoration fönster clown krans av papper och pomponger själv

Karnevalsdekorationsfönster: gör din egen clown av papper

Carnival dekorativa fönster clown pyssel och lägg på som en krans

Tinker fönster bilder för karnevalen: enhörning och stjärnor

Mardi Gras dekoration Carnival fönster bilder gör dig själv enhörningar och stjärnor

Carnival dekorationsfönster: mall för enhörning med stjärnor

Mardi Gras dekoration karneval mall för enhörning och stjärnor

Mardi Gras dekorationsfönster: gör krans av festvakter

Gör karnevalskrans av festvårdare själv och måla

Gör fönsterbilder till karnevalen själv: slott och enhörning och stjärnor

Gör karnevalfönsterdekorationer själv, pyssla med en enhörning och ett slott

Mall för karnevalsdekoration för fönster

Fönster dekoration karneval hantverk mall för enhörning och slott

Mardi Gras fönsterdekoration: Mardi Gras mask och krans av filt

Gör en karnevalsdekoration av fönsterhake och garland av filt

Karnevalsdekorationsfönster: gör superhjältemasker själv

Carnival dekorationsfönster skär ut superhjälte masker från papper och färg

Faschingsdeko Fenster: Tinker clown ur papp med barnen 

Fönster dekoration karneval clown från papper tinker idéer

Karnevalsfönsterdekoration: gör en krans av barntidning själv

Hantverk karneval fönsteridéer för krans av tidningspapper

Försköna fönstret med en hemlagad krans av barntidning. Låt de små hjälpa till och klipp ut sina favoritberättelser från barntidningen. Skär sedan trianglar av samma storlek från papperet, som du sedan klistrar på en dekorativ tejp. Du kan också sy denna kreativa krans av tyg eller göra den själv av silkespapper. Du kan också använda vit kartong och be barnen att dekorera trianglarna med söta teckningar på temat “Carnival”.

Gör karnevalsdekorationer till fönsterbrädan av trä själv

Tinker carnival dekoration för fönster av trä

Gör papper hattar

karneval dekoration hem idéer fest hattar papper färgglada

Stora karnevalsdekorationer för hemmet är festmössorna, som inte bara hör hemma på ditt huvud och är ett oumbärligt tillbehör, utan också skapar en rolig och färgstark bordsdekoration. Du kan sätta ihop vackra festkojor på nolltid från färgglada papper eller kartong. För att göra detta, skär ut en stor kvartscirkel ur pappersarket i önskad färg och rulla ihop det till en påse. Limma sedan ihop påsen och klipp ut den utskjutande kanten. Nu kan du ägna dig åt dekorationen och göra en liten pompon av silkespapper och fästa den på punkten. Låt din kreativitet gå fri och skapa en dekoration som uppfyller dina förväntningar. Mardi Gras -dekorationer för hemmet handlar mindre om att förverkliga ett enhetligt koncept. Ju mer färgstark den glada dekorationen här är, desto bättre.

Gör en krans av muffinkoppar

karneval dekoration för hem idéer gör det själv muffinfoermchen lila blå

Du kan också göra olika kransar själv för karnevalsdekorationerna. Om du vill överraska din familj och dina vänner med en unik, färgglad krans kan du skapa en snygg sådan från muffinkoppar. Skaffa muffins- och pralinformar i olika storlekar och färger och trä dem enkelt. Du är välkommen att fästa två formar till varandra med öppningen och helt enkelt pressa andra platta. Avsiktliga, oregelbundna avstånd ser också bra ut.

Carnival dekoration hemma tinker muffin fall färgglada krans

Mardi Gras dekorationsfest hemma kransmuffins i orangegult

Gör vackra pappersblommor

karneval dekoration hem part pompoms blommor lyktor

instruktioner

pompom tinker karneval fest dekoration hemma

Dekorera papperslampor

papperslampa färgrik dekoration idé karneval hemma

göra karnevalsdekorationer hemma ikea papperslampor försköna kransar

Cupcake dekoration

karneval dekoration fest cupcake pompom tinker

karneval dekoration hemfest karneval idé cocktailpinnar pompoms

karneval dekoration hus bordsmask confets kransar fjädrar

Mardi Gras dekoration för hemmabordsidé mask påfågelfjädrar

karneval dekoration hemma sy själv papper kransar

karneval dekoration hemma lyktor konfetti limning idé tinker

karneval dekoration hem kaka mask dekoration karneval

Mardi Gras dekoration för hemmabordsmask granar violetta accenter

karneval dekoration idéer hus lyktor rosa lim prickar