Att sätta upp en dator i köket – en praktisk designidé

Bygg i datorkök

Det är ett spännande jobb eftersom du å ena sidan måste skydda datorn från vatten, och å andra sidan behöver du en mysig sittgrupp där du kan kontrollera dina e-postmeddelanden medan du lagar mat. Vi har sammanställt några idéer som är praktiska och fortfarande ser bra ut.

Inred köket – dator och skrivbord

Dator skrivbord kök

Naturligtvis skulle det vara lättast om du bara fick en ny Ställ in köket, och ge rätt plats för en dator och ett skrivbord. Tricket är att även om du har en bärbar dator som du inte bara kan sätta på matbordet – den kan lätt skadas där. Det finns flera varianter så att du kan skydda din teknik – du kan ge plats för din dator och skrivbord när du planerar ditt kök, du kan organisera en bänk med ett litet bord där du kan arbeta i fred, eller du kan dra nytta av köksskåp.

Inred köket och kombinera det med ett skåp

modernt kök arbetsyta

Om du inte är ny på din Ställ in kök Du kan välja att använda köksskåpen som förvaringsutrymme. Om du tar bort dörren från ett köksskåp kan du säkra extra utrymme för datorn. Allt du behöver är en stol eller barstol. Ett annat praktiskt alternativ är att installera en dator med pekskärm på väggen. Denna variant sparar utrymme och ser alltid elegant ut. Du behöver inte montera skärmen för nära spisen eller kylskåpet.

Ställ upp köket och planera förvaringsutrymmet

elegant-vit-klassisk-kök-arbetsyta

Som din Ställ in köket det beror mycket på hur du kan utforma området med hjälp av skärmen. Du måste ge tillräckligt med utrymme för bokhyllor för att organisera mappar, brev, tidskrifter och allt annat du kan behöva.

Hyllor i köket

Köksdator kontorsutrustning

Dator på köksbänken

mysigt-kök-skrivbord-dator

Montera datorn på väggen

elegant-kök-dator-installation

Litet kök med dator

Arbetsyta-kök-design-tips

Elegant grönt skrivbord i köket

grön skrivbord dator kök kontroll idé

 Dator i ett modernt hörnkök

Datorkökvarianter