Bygga ett enkelt skrivbord – 17 snabba DIY -idéer

Ett sådant skrivbord kan vara ett dyrt förslag. Särskilt om du letar efter ett stort skrivbord där du verkligen kan sprida ut och fungera bra, måste du vanligtvis lägga ner lite mer pengar. Men inte om du helt enkelt bygger det själv. Men hur kan jag bygga ett skrivbord själv utan att kunna mycket eller ens ingen kunskap om hantverket? Du kommer bli förvånad över hur snabbt och enkelt du kan få en Bygg ett skrivbord använda våra idéer nedan som en mall. Använd befintliga möbler och tillbehör eller köp billiga och sätt ihop ditt eget skrivbord.

Bygg ett DIY -skrivbord själv med en träbock

skrivbord-bygg-skandinavisk-pall-bock-inspiration-matta-grå

Du behöver inte komplicerade instruktioner och specialmaterial för att bygga ett skrivbord. Använd bara två bockar och valfri bordsskiva, som i det här exemplet. I det här fallet gjordes en platta av betong av sig själv. Du är också välkommen att få en färdig betongplatta eller en bänkskiva av sten, trä eller annat material. Bockarna ska kunna bära vikten!

Bygg själv ett DIY -skrivbord

skrivbord bygga eames stol vägg hylla dekorationer foton

Dessa bockar kan du få från Ikea. De kallar sig Finnvard och har praktiskt förvaringsutrymme där du kan lagra böcker eller en skrivare. Om du bygger ett skrivbord kan du också använda ett enkelt träplåt och placera det ovanpå bockarna. Du kan måla träet i valfri färg och anpassa det till din inredning.

Bygg själv ett hörnbord – 26 idéer och instruktioner

Bygg ditt eget skrivbord – 57 kreativa idéer och instruktioner

Bygg ditt eget skrivbord – 29 idéer från träpallar av trä

Bygg ditt eget skrivbord med Ikea -möbler

bygg ett skrivbord ikea-skåp-bord-för-praktisk-bordsskiva

Men om du behöver mer lagringsutrymme, använd bara dessa skåp, som också är från Ikea. De ger också ett stabilt stöd för bänkskivan. Naturligtvis är andra typer av skåp också lämpliga. Det är bara viktigt att dessa har en lämplig höjd så att du också trivs på jobbet.

Bygg ett skrivbord helt enkelt-svart-bock-vitt-skåp-ikea

Snygg skrivbordsidé

Bygg ett skrivbord-bord-för-metall-dörr-bordsskiva

Detta coola skrivbord består av flera fantasifulla element. Å ena sidan fungerar en stödram och en enorm metallbokstav som bordsben. En gammal dörr fungerar som bordsskivan. Så om du letar efter lämpligt material, varför inte bläddra genom källaren eller vinden. Kanske kan du hitta något där som du kan använda för att bygga ditt eget skrivbord.

Bygg ett dubbelt skrivbord själv

Bygg ett skrivbord dubbel-modern-ljus-vit-pc-bärbar dator

Om du vill ha plats för två personer vid ditt skrivbord eller om du bara vill att det ska vara väldigt stort kan du också sträcka bordet med tre bockar. Om du inte har en hel träbräda i önskad längd, kopplar du bara ihop två när du bygger skrivbordet. För att vara på den säkra sidan kan plattan skruvas fast i fästena.

Bygg ett PC -bord själv

desk-build-bock-green-beucher-support

Denna idé i mintgrön färg är också extremt original. Ett originellt och vackert skrivbord skapas snabbt om du använder det som ett bord för böcker. Tricket här är att få samma höjd som det andra bordsbenet. Du kan behöva byta några böcker innan bocken och bunten har samma höjd. Men i alla fall kommer du att ha kul att bygga detta skrivbord och du kommer att bli väldigt stolt över det.

Bygg ditt eget skrivbord med glasskiva

skrivbord-bygg-skåp-glas-tallrik-boecke-gitter-stol

En bänkskiva i glas till skrivbordet är naturligtvis mycket elegant. Du kan enkelt använda detta istället för en trä- eller metallplatta när du bygger skrivbordet. Placera dem helt enkelt på den valda typen av bordsben. Vi rekommenderar inte varianten med böckerna här, om du inte fixar böckerna bra. Det är viktigt att glasplattan är stabil. Om skrivbordet går sönder kan glaset orsaka allvarliga skador.

Rustikt skrivbord

skrivbord-bygg-trä-bock-idé-rustik-design

Du kan göra ditt skrivbord rustikt eller vintage genom att använda en gammal bock i massivt trä. En bänkskiva av återvunnet trä ger det självgjorda skrivbordet pricken över i: et. När du har byggt den här typen av skrivbord kan du också kombinera det med en modern stol och matchande dekorationer.

Bygg själv ett träbord

skrivbord-bygg-dörr-trä-bock-dubbel skrivbord-hylla-rustik

Detta skrivbord liknar stilen ovan. Den är helt tillverkad av återvunnet trä, men har plats för två personer. Hyllan bakom skrivbordet är också praktisk för extra förvaringsutrymme. Inte bara dekorationer utan även mappar och filer kan rymmas i den. Så du kan tänka på det när du bygger skrivbordet.

Bygg ett pallbord

skrivbord-bygg-pall-bokhylla-stol-päls

Att bygga ett skrivbord av europallar är verkligen väldigt enkelt. Pallarna är inte bara snabba och lätta att hitta, de är också billiga. Paletten är bara något modifierad om du själv vill göra den till ett skrivbord. Detta tar dock lite tid. Så om du vill bygga ett skrivbord billigt, överväg det här alternativet.

Bygg ditt eget skrivbord – instruktioner

skrivbord-bygg-instruktioner-diy-nybörjare-förslag

Instruktionerna för att bygga ett skrivbord kan kopieras snabbt. Ta bort den andra och fjärde brädan uppifrån och ner. Dessa och eventuellt andra brädor (beroende på hur stor arbetsytan ska vara), bearbetar du in i bänkskivan, som fästs på den stående pallen. Skrivbordet kan också användas som hylla för böcker under bänkskivan.

Bygg ett litet skrivbord själv

skrivbord-bygg-trä-material-stöd-bock-hylla-modern-stol-vägg-dekoration-världskarta

Om du vill bygga ett datorbord själv, men inte har mycket utrymme tillgängligt, kan du också välja en mindre version. Dessa stödramar var utrustade med förvaringsutrymmen, som var fallet med Ikea -modellen, så att även det lilla skrivbordet är praktiskt. Kom på sådana här knep när du bygger ditt skrivbord.

Bygg ett DIY -skrivbord av fruktlådor

skrivbord-bygga-lätt-frukt-lådor-vinlådor-rustikt-billigt

Du kan också kreativt bygga ett skrivbord själv genom att använda frukt- eller vinlådor. De används som Ikea -skåp eller stödramar. En fördel med lådorna är att du får förvaringsutrymme igen, denna gång i form av öppna hyllor. Denna rustika idé för att bygga ett skrivbord kan kombineras med en sliten stol.

Enkelt skrivbord

skrivbord-bygg-glas-topp-vit-bänkskiva-träram

Enkelt behöver inte betyda tråkigt. Varianten med bockar och bordsskiva kan utökas på ett originellt sätt genom att placera en glasplatta på bänkskivan. Skrivbordet ser mycket mer elegant och värdefullt ut, men du har inte lagt ner mycket på det och du har också byggt det själv. Innan du bygger skrivbordet – på vilket sätt som helst – tänk noga på hur mycket utrymme och vilket förvaringsutrymme du behöver så att din nya möbel också blir perfekt.

Stödram i metall

skrivbord-bygga-stor-dator-bord-trä-tallrik-metall-boecke

För modern eller industriell stil kan du också använda metallbockar när du bygger skrivbordet. Denna enkla design ser extremt attraktiv ut och tjänar utan tvekan sitt syfte. Skapa möbler av enkla saker och utrusta ditt hem med unika blickfång.

Lägg till lagringsutrymme när som helst

Möbler Home Desk Idéer Desk Decorating Ideas For Work DIY med Office Desk Organization - Möbeldesign Idéer

Om du har byggt klart ett skrivbord och med tiden får reda på att lagringsutrymmet är otillräckligt kan du lägga till ett sådant skåp när som helst. Du kan också utrusta den med hjul så att den kan skjutas under skrivbordet och tas ut snabbt och enkelt. Så när du bygger skrivbordet kan du anta att ändringar är möjliga när som helst.

DIY -skrivbord från en dörr

skrivbord-bygg-metall-bock-dörr-trä-vintage

Här kan du se en annan modern variant för ett skrivbord med en dörr som bordsskiva. Metallbockar används igen som bordsben. Designen är modern och elegant på samma gång. Låt din fantasi gå fri när du bygger skrivbordet och designa den perfekta modellen efter din smak.