Gör bröllopsdekorationer själv – succulenter på bordet

Forma själv bröllopstipsidéer

Vill vi vara lite uppmärksamma på vår närmaste omgivning? När allt kommer omkring erbjuder det oss den bästa gåvan av allt: livet. Så varför inte försöka tänka “grönt” när du fattar dina dekorationsbeslut? Till exempel, istället för att välja de vanliga mittpunkterna för din bröllopsdekoration som alla känner till och tycker är tråkiga, kan du ta fram succulenter Tinker bröllopsdekorationer själv. Du kan vara säker på att du definitivt kommer att göra rätt val! Se de perfekta förslagen som vi har förberett för dig och se själv!

Gör bröllopsdekorationer själv – succulenter i äggskal

Saftiga äggskal ordnar hantverksidéer

Vid ett modernt bröllopsmottagande skulle dessa vackra behållare göra underbara mitten. De är ovala, ganska små (5 cm) och har en matt yta. De keramiska behållarna kommer tillsammans med dessa magnifika succulenter. Men du kan Tinker bröllopsdekorationer själv -använd helt enkelt äggskal istället för de keramiska behållarna.

Om du vill gå ett steg längre med den här idén, utveckla den lite och även vill göra mitten själv som du vill, här är något du kan göra: lägg vackra succulenter i en burk. Du kan gruppera kaktusar och lägga till dina gästers namnlappar till dem. Så varje gäst vet vid vilket bord de sitter!

Gör bröllopsdekorationer själv – färgglada behållare för ett lyckligt humör

Bordsdekoration färgglada behållaridéer

För att göra din bröllopsceremoni ännu mer glamorös kan du också använda färgglada behållare till dina saftiga mittfält. Dessa fantastiska blickfångare på bilden är till exempel gjorda med tennbehållare, sedan fyllda med trädkol, vita stenar, jord och naturligtvis vackra succulenter arrangerade. Behållarnas storlek och färger kan variera.

Suckulenter – mittpunkter för din bröllopsdekoration lägger mycket charm till din atmosfär

Tinker dekoration idéer själv idéer glas

Nästa mittpunkt är en av mina favoriter! Det är speciellt eftersom fiskskålen gör det möjligt att se allt där inne, inklusive jord och mossa. Så du kommer inte bara att beundra succulenterna, utan alla lager och allt annat. Du kan kombinera succulenterna och få fantastiska mönster.

Gör bröllopsdekorationer själv – hängande trädgård

Hängande trädgård idéer original kreativ

Här är en liknande idé: en söt mittpunkt med ett hängande terrarium! Det är i grunden en glaskula med en öppning och den liknar mycket en hängande trädgård. Skålen är fylld med små stenar, jord och naturligt rotade succulenter. Du använder en sträng för att hänga upp den.

Suckulenter i blomlådan

Trälåda rustik bord dekoration idé

Om du föredrar att hålla saker enkla, behöver du inte improvisera och komma med ovanliga idéer. Du kan göra mycket med en enkel fyrkantig träplanter också! Du kan fylla detta med alla möjliga vackra succulenter. Lådan kan enkelt göras för hand av gammalt trä.

Tinker bröllopsdekorationer själv – kreativitet krävs!

Succulenter planterar rustika bordsdekorationer

Du kan naturligtvis blanda ihop mönstren lite och ta några rektangulära trälådor. Använd samma material som ovan och skapa intressanta blickfång för ditt bröllopsbord! Lek med färgerna och lägg till en ny touch i din dekoration!

Tinker bröllopsdekorationer själv – vintagecharm

Boka växtidéer coolt

Men om du vill ha en riktigt ovanlig design, så är nästa idé perfekt för dig! Denna mittpunkt måste vara gjord av en gammal bok. Detta ger din bröllopsdekoration en otrolig vintagecharm och gör ditt bröllopsbord unikt. Men för att förverkliga denna idé måste du klippa ut en del av boken för att få plats med mossa och succulenter.

Tinker bröllopsdekorationer själv – rustik charm

Terrarium idéer bord dekoration bröllop

Nästa idé ger också lite rustik charm vid ditt bröllopsfirande: en liten träbåt är det förtrollande mittpunkten här! Båten är fylld med jord, grus och mossa och succulenterna verkar ha funnits där väldigt länge. Det är en mycket trevlig idé för en söt mittpunkt som fungerar bra med andra teman och dekorationsstilar också.

Träskål med succulenter

rustik bordsdekoration träplanter växt succulenter

Ytterligare en vacker design för ett mittpunkt som är både lättskött och vackert på samma gång, ser vi på nästa bild. Träskålen är fylld med alla möjliga vackra succulenter och är ganska lätt att göra. Det skulle se väldigt attraktivt ut inte bara på ett bord, utan som en dekoration i hela rummet. Du kan skapa samma saftiga arrangemang utanför där det skulle passa perfekt.

Träbehållare, succulenter och stenar – dekoration i japansk stil

Växtbordsdekoration på träbåt

Och slutligen vill vi visa dig denna träbehållare med de underbara saftiga arrangemangen! Detta är faktiskt en annan intressant och ganska lätt att implementera designidé. Det är i grunden en träbehållare med en rik, brun finish, fylld med vackra succulenter i varma toner. Kombinationen av färger är vacker och så är arrangemanget verkligen underbart! Håller du med??