Hur kan du skapa vackra blomvaser själv?

vackra-blomma-vaser-färgglada-målade-DIY-instruktioner-bordsdekoration

Vackra blommor ger alltid en särskilt fräsch ton till atmosfären. Alla hemmafruar har inte tid och lust att ta hand om färska inomhusblommor. Men en blomkruka på bordet vid middagen är alltid ett fantastiskt blickfång.

En elegant vas med vackra blommor dekorerar matbordet och är ett av tillbehören i interiören. Färska och doftande blommor kompletterar rumsdesignen och ger atmosfären en romantisk touch. Dess underbara doft fräschar upp luften och lugnar dina sinnen.

Idag vill vi dela med dig av intressanta och lättanvända idéer om hur du kommer hem vackra blomvaser kan göra hantverk utan att spendera mycket pengar. För detta DIY -projekt är allt du behöver göra att få tag på oljefärg för att dekorera vaserna med.

Vackra gör-det-själv blomvaser: det är så det fungerar

Återanvända nyanser-blanda-olja-måla-gamla-kärl-som-blomma-vaser

Och så – allt du behöver förutom oljefärgen är gamla glasflaskor som du förvandlar till vaser och stora tjocka sprutor som kan köpas på apotek.

Du kan använda glasflaskor i olika former och storlekar beroende på vilken vas du vill skapa. Naturligtvis behöver du också din fantasi och kreativitet här! För att skapa vackra och unika vaser kan du blanda flera olika färger eller nyanser. Resultatet kommer säkert att bli fantastiskt!

Fyll sprutan med oljefärg

vacker-blomma-vaser-målning-spruta-med-färg-fyllning

Arbeta steg för steg som visas på bilderna. Följ våra guider mycket noga för ett bra slutresultat!

Färg flaskans insida

Fyll-spruta-med-måla-flaska-bord-dekoration-vår-hantverk

Fyll först sprutan med färg! För stora flaskor räcker det med cirka 100 ml sprayfärg. När du vänder flaskan, fördela färgen jämnt på insidan av burken.

Vackra-blomma-vaser-gör-det-själv-instruktioner-flaskvändning

När du har kontrollerat att färgen har täckt allt, vänd flaskan upp och ner för att låta överflödig färg flöda ut. Låt sedan flaskan torka.

vackra-blomma-vaser-gör-det-själv-flaskor-upp och ner

Dekorera din nya vackra vas med vackra och doftande blommor! Bjud in dina vänner på middag. Du kommer definitivt att bli positivt överraskad av dina kreativa förmågor och färdigheter! Med ljust målade vaser tar du in en elegant stil i ditt vardagsrum och skapar en mysig atmosfär hemma!

Intressanta handgjorda vaser 

vacker-blomma-vaser-att-göra-idéer-DIY-flaska-torkning

Vackra blomvaser som bordsdekoration

Intressanta idéer-handgjorda vaser-blomsterarrangemang-till-bordet

Ordna buketter med snittblommor

vackra-blomma-vaser-skapa-vackra-snitt-blommor

Dekorations-idéer-vår-dekorera-bordet-DIY-med-oljefärg-vaser