Skandinavisk design med en mysig atmosfär i Stockholm

Kök-med-sovrum-svängdörrar-av-glas

Denna lägenhet med ett sovrum i Stockholm, Sverige, har en yta på 39m2 och en skandinavisk design kännetecknar dess mysiga atmosfär. Det söta sovrummet separeras från resten av interiören med en roterande glasdörr och påminner oss lite om den fantastiska tiden i början av våra karriärer.

 Skandinavisk design med en inredning i alpinvit

Pentry-matbord-läder-soffa-lägenhet-i-Stockholm

Interiören i denna erbjuder anmärkningsvärda och övertygande möbler i lá Skandinavien Enrumslägenhet i Stockholm. Det vi ser är en skandinavisk design där det finns interaktion mellan trä, marmoroptik och vit puts. Med de alpina vita väggarna skapar designern luftighet, transparens och rymlig komfort i de annars små vardagsrummen. Det finns också ett utrymme tilldelat sovrumsområdet för personlig ensamhet. Dricka kaffe och läsa eller göra research på datorn, njuta bekvämt av den tid du har tagit på soffan. Fullt utrustat kök och framför det ett matbord av vit plast med metallplattor och stolar i blandad design erbjuder ägaren njutning medan du lagar mat och komfort medan du äter.

Skandinavisk design med dess egenskaper

Värme-sovrum-trägolv-design-massiv

Handvävda bromattor i ett litet format och med mörka mönster kontrasterar mot de annars ljusa föremålen och elementen i lägenheten. Den underbara kombinationen av konstverk av slitsat trä, keramiska golvvaser och böckerna här och där talar för en finess i utformningen av lägenheten. Skjortan som hängde på väggen i sovdelen är detta sofistikerade sätt att föreslå den feminina närvaron i lägenheten. En skandinavisk design genom utförandet av möblerna och samspelet mellan trä och vit gips.

Alpinvit påminner också om den rustika stilen i norra delen av Europa

vitt interiör trägolv

Det beror på den lilla detaljen

Massiv trä stol Stockholm lägenhet

Det exakta valet av inredning i rummet

Mask-cut-out-of-wood-Africa

De grå nyanserna i köksenheten bidrar till marmor och natursten

Bänkskiva i marmorlook

Små referenser till den feminina närvaron i lägenheten

Klädhängare-skjorta-i-vitt

Dusch-område-med-marmor-sten-ser-otäcka