Bio hemma – lyxvilla med hemmabio i Brasilien

bio-hemma-lyx-hemmabio-utomhus-pool-natursten

Ett ungt par har utökat sin villa på 50 000 m² i Belo Horizonte, Brasilien med ytterligare ett lyxrum. Du har gett det kända mediedesign- och konsultföretaget WSDG i uppdrag att designa en hemmabio. Teknik och akustik bör vara av högsta kvalitet och erbjuda den bästa audiovisuella upplevelsen. WASDG -experterna har använt det bästa inom teknik och akustik för att designa den lyxiga biografen hemma.

Ren lyx i ett arkitekthus i Belo Horizonte, Brasilien

bio-hemma-lyx-hem-bio-utomhus-terrass-takläggning

Eftersom allt ständigt förändras när det gäller teknik anställde företaget experter runt om i världen för projektet och utvecklade framtidsinriktade koncept. WSDG lovar sina kunder att de kommer att njuta av många års enastående prestanda utan att behöva göra stora uppdateringar. Det privata biorummet ligger i en separat enhet mellan lyxvillans två strukturer och har en direkt utgång till trädgården. På utomhusområdet finns en rymlig, delvis täckt terrass (på bilden) och en pool. Golvet är täckt uteslutande med natursten.

Lyxig hemmabio – senaste generationens hemmabiosystem

Bio hemma-lyx-hemmabio-privat-hall-modernt

Den exklusiva utrustningen i biorummet och materialet som används spelar en roll i rumsakustiken och är därför specialdesignade. Den lyxiga hemmabio har ett 4,80 meter högt i tak. 4, 50 höga, automatiskt skjutbara trädörrar förseglar akustiskt rummet från resten av huset. Dessa behandlas med QRD -diffusorer för att ytterligare förbättra lyssningsupplevelsen. Det finns flera akustiska paneler infällda i väggarna, som knappt syns i stängt läge och framträder mer som en del av väggdesignen..

Bio hemma för absolut underhållning hemma 

Hemmabio lyx hemmabio skärm ljudsystem

För att säkerställa det ultimata stereoprestanda och en unik surroundupplevelse har två ljudsystem installerats. Den primära konfigurationen består av två fristående Hansen ‘The kIng’ elektriska högtalare, Classè-förstärkare, Meridian 808 CD-spelare och en innovativ vinylspelare. Ett andra modernt surroundsystem garanterar verkligt nöje i biografen hemma. Den 7.4 B &W CT-högtalare möjliggör uppspelning av flera kanaler. WSDG sammanställde en unik, variabel akustisk lösning för konfigurationen och uppnådde optimal prestanda kvalitet.

Upplev bio hemma 

Hemmabio-lyx-hemmabio-modern-grå-inredning

Biorummet är cirka 2,40 x 6,10 meter och sextio 30 centimeter breda roterande akustiska paneler är inbyggda i väggarna. De erbjuder flera alternativ och kan ställas in för längre efterklangstid eller för ett tätare ljudfält för att säkerställa perfekt biografljud. Taklamporna är inbäddade i individuellt utformade, högfrekventa, stora absorptionspaneler. Väggarna ramar in en stor platt -TV med en hylla som rymmer ljud- och videotillbehör.

Bio hemma för en Hollywood -upplevelse 

Hemmabio - lyxiga hemmabioväggpaneler - bung -system

Ett separat biorum, akustiskt isolerat från resten av huset, är en riktig lyx, men också mycket praktisk. Med familj och vänner kan villaägarna njuta av sin egen hemmabio och uppleva Hollywood-filmer, fotboll och tv-spel än i någon öppen biograf. Dessutom förblir de andra områdena helt avstängda från detta evenemang. Ingen kommer att störa den andra med hög musik eller titta på filmer under natten.

Hemma bio öppet för utomhusområdet

bio-hemma-lyx-hemmabio-arkitektur-hus-terrass

Hemmabiogränsen ansluter till utomhusområdet och öppnar sig utåt. Detta ger en fantastisk möjlighet att använda det utmärkta ljudsystemet på trädgårdsfester och säkerställa absolut underhållning.

Bio hemma: snygg inredning

bio-hemma-lyx-hemmabio-modern-anläggning